ADVERTISEMENT
News

Caz șocant în Prahova. Un bărbat s-a sinucis după ce a fost bătut crunt de doi tineri

Autor: Robert Cristea | 13.04.2021 | 21:27
Caz șocant în Prahova. Un bărbat s-a sinucis după ce a fost bătut crunt de doi tineri
Criminal român, găsit într-o cameră secretă. Este acuzat că a comis o crimă în Spania în urmă cu trei ani. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Un bărbat din Prahova s-a sinucis la exact o lună după a fost bătut crunt de doi tineri, la marginea unui drum din comuna Brazi. Nu se știe cât de mult a contat acest incident în decizia luată ulterior de bărbat.

ADVERTISEMENT

Acesta a decis să-şi pună capăt zilelor și a fost găsit spânzurat în casa sa din comuna Colorăţii Colţ. A fost găsit mort în seara zilei de 7 aprilie, în jurul orelor 21.30.

”În urma examinării sumare a suprafeţei exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Prahova s-a sinucis. În urmă cu o lună fusese bătut crunt de doi tineri

Tânărul era angajat al companiei de apă ce aparţine Consiliului Local Brazi. Acesta locuia în satul Piatra şi făcea naveta cu bicicleta către locul de muncă.

“Am auzit că și-a pus capăt zilelor. Era un tânăr muncitor, cuminte, care nu a făcut probleme niciodată. Am fost șocat de veste. El era angajatul companiei de apă și pot spune că ținea toată firma în spate”, a declarat pentru observatorulph.ro primarul comunei Brazi, Leonaș Radu.

ADVERTISEMENT

Cu o lună înainte să facă gestul extrem, bărbatul depusese o plângere la Postul de Poliţie Brazi. Acesta reclama faptul că a fost bătut şi înjurat de doi adolescenţi, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 17 ani.

Nu se știe exact care a fost motivul pentru care bărbatul a fost agresat de cei doi. Potivit unor surse judiciare, tinerii sunt cunoscuţi ca hoţi de buzunare și ar fi încercat să-i fure ţigările, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

În baza plângerii, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind întocmit un dosar penal.

Minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!