Life

Caz şocant în Rusia. A rămas însărcinată cu fiul ei vitreg şi vrea să se căsătorească cu el

10.06.2020 | 20:13
Caz socant in Rusia A ramas insarcinata cu fiul ei vitreg si vrea sa se casatoreasca cu el
Caz şocant în Rusia. A rămas însărcinată cu fiul ei vitreg şi vrea să se căsătorească cu el
ADVERTISEMENT

O femeie a șocat Rusia, după ce a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg, în vârstă de 20 de ani. Cei doi susțin că se iubesc și vor să se căsătorească, în ciuda tuturor prejudecăților.

O femeie din Rusia a rămas însărcinată cu fiul vitreg și vor să facă nuntă

Marina Balmașeva, din orașul Krasnodar, a șocat toată Rusia după ce a dezvăluit că se iubește cu fiul ei vitreg și vrea să se căsătorească cu el. Femeia a devenit cunoscută în mediul online, după o transformare spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

A slăbit nu mai puțin de 60 de kilograme, în doar câteva luni, reușind să strângă în jur de 420.000 de urmăritori pe Instagram.

Marina avea doar 22 de ani când s-a căsătorit cu Alexei Balmașev, iar el, 45 de ani și tată a cinci copii dintr-o căsnicie anterioară. S-au înțeles bine cu toții timp de zece ani. Într-un final, Marina și Alexei au ajuns la divorț, iar femeia a vrut să îi infieze copiii, pentru că se atașase de ei.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a și întâmplat. Așa a început și relația cu Vladimir, unul dintre fii săi vitregi, în vârstă de 20 de ani, în timp ce ea are 32.

În culmea fericirii, Marina și-a anunțat urmăritorii că trăiește o poveste de dragoste interzisă și o va duce mai departe cu orice risc. Își asumă inclusiv criticile și prejudecățile din exterior.

ADVERTISEMENT

Marina și Vladimir vor deveni părinți

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul.
Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a anunțat femeia.

La scurt timp după ce a anunțat că se iubește cu fiul vitreg, Marina a mai șocat odată. Este însărcinată și îl va face tată pe Vladimir.

Gata, m-am săturat! De astăzi, nu ne vom mai ascunde. Sunt însărcinată! Știu că este destul de devreme să anunț sarcina…mă gândeam să aștept până la următoarea ecografie, dar nu mai am răbdare!

ADVERTISEMENT

Vreau ca întreaga lume să știe că eu și Vladimir vom fi părinți. Orice este posibil în această lume minunată”, a spus Marina, într-un video postat pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT