News

Caz șocant în Sălaj! Bunică, mamă şi copil de 3 ani, răpiţi din propria locuinţă.

03.07.2020 | 19:59
Caz socant in Salaj Bunica mama si copil de 3 ani rapiti din propria locuinta
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Sălaj acolo unde două femei şi copilul uneia dintre ele au fost forţate să urce într-o maşină. Întreaga situație a fost surprinsă de un vecin, care a sunat disperat la 112.

Totul s-a petrecut în comuna Hida. Două femei, mamă și fiică s-au trezit cu doi bărbaţi în casă. Aceștia n-au ezitat o clipă și le-au luat cu forţa din casă.

ADVERTISEMENT

Indivizii le-au urcat într-o maşină, după care s-au făcut nevăzuţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Sălaj, cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii miercuri, 1 iulie.

Răpire incredibilă în Sălaj!

În jurul orei 4.00 dimineațao persoană a apelat numărul unic de urgenţă 112 și în mai puţin de jumătate de oră de la sesizare, maşina a fost oprită în trafic de către poliţişti.

ADVERTISEMENT

Autoturismul se alfa pe Drumul Judeţean 108 A, între localităţile Românaşi şi Păuşa. Șapte persoane erau în mașină, printre care victimele – o femeie de 40 de ani, fiica acesteia, de 18 ani, şi copilul celei din urmă, în vârstă de 3 ani.

În interior se aflau și doi bărbaţi, de 26, respectiv 48 de ani, ambii din comuna Românaşi. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

ADVERTISEMENT

Culmea, conform primelor informații bărbaţii s-ar fi îndrăgostit de cele două, însă pentru că femeile i-ar fi refuzat, au decis să le răpească.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Deocamdată, s-a dispus plasarea inculpaţilor sub control judiciar pentru 60 de zile

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: