Sport

Caz șocant în SUA! Jaf armat produs de doi sportivi care câștigă 10 milioane de dolari pe an. Unul dintre ei s-a predat Poliției

16.05.2020 | 22:15
Caz socant in SUA Jaf armat produs de doi sportivi care castiga 10 milioane de dolari pe an Unul dintre ei sa predat Politiei
ADVERTISEMENT

UPDATE, 16 mai, ora 22:15 / DeAndre Baker, unul dintre cei doi jucători de fotbal american care a participat la un jaf armat, s-a predat Poliției din Miramar, Florida. „Este adevărat că DeAndre s-a predat în această dimineaţă. Eu cred în sistem şi în faptul că dacă totul va fi în regulă situaţia va fi rezolvată corespunzător”, a declarat Bradford Cohen, avocatul lui Baker, pentru The Guardian.

DeAndre Baker, de la New York Giants, și Quinton Dunbar, de la Seattle Seahawks, au participat la un jaf armat în timpul unei petreceri, sustrăgând bijuterii în valoare de peste 7.000 de dolari, plus două ceasuri ce valorau 18.000 de dolari și, respectiv, 25.000 de dolari. Pe numele celor doi sportivi au fost emise mai multe mandate de arestare.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 15 mai, ora 14:45 / În plină pandemie de coronavirus în SUA, doi jucători de fotbal american au produs un jaf armat la o petrecere, de unde au reușit să fure bunuri în valoare de 50.000 de dolari.

Doi jucători de fotbal american au produs un jaf armat

Poliţia din Statele Unite ale Americii a emis joi, 14 mai, mandate de arestare pe numele a doi jucători din Liga Profesionistă de Fotbal American (NFL), DeAndre Baker şi Quinton Dunbar, suspectaţi că au participat la un jaf armat.

ADVERTISEMENT

Baker este component al echipei New York Giants, în timp ce Dunbar evoluează la Seattle Seahawks. Cei doi s-ar fi aflat la o petrecere din Miramar, în apropiere de Miami, și ar fi furat bunuri în valoare de peste 50.000 de dolari.

Câștigă 10 milioane de dolari pe an

Surprinzător este faptul că cei doi câștigă în jur de 10.000.000 de dolari pe an, ceea ce nu ar justifica actul lor. Totuși, presa din America a anunțat că ambii au pierdut 70.000 de dolari la jocurile de noroc.

ADVERTISEMENT

Quinton Dunbar ar fi furat ceasuri și alte obiecte de valoare, însă planul a fost conceput de DeAndre Bake.

Poliția continuă să investigheze cazul, însă carierele celor doi în NFL par încheiate, iar în cazul în care justiția îi va găsi vinovați, cei doi vor ajunge și în închisoare.

ADVERTISEMENT

Baker a fost selectat în draftul NFL din 2019 de Giants, în timp ce Dunbar s-a transferat de la Washington la Seattle Seahawks.

Baker a fost titular în 15 meciuri din primul draft al turului de anul trecut, în timp ce Dunbar fost implicat în 11 partide ale lui Washington Redskins, de unde a fost transferat la Seattle.

Liga profesionistă de fotbal american a refuzat să facă orice fel de comentariu asupra incidentului produs.

  • 22 de ani a împlinit DeAndre Baker pe 4 septembrie
  • 27 de ani a împlinit Quinton Dunbar pe 22 iulie
ADVERTISEMENT