News

Caz șocant în Târgu Mureș. Un bărbat a fost găsit împușcat în propria casă

31.03.2021 | 09:36
Caz socant in Targu Mures Un barbat a fost gasit impuscat in propria casa
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit împușcat, noaptea trecută, într-un imobil din Târgu Mureș. Oamenii legii au demarat o anchetă și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment.

O bubuitură puternică i-a determinat pe vecini să sune la 112. Ştiau că victima locuia singură, lucra ca bucătar și obișnuia să meargă la vânătoare. De altfel, în interiorul apartamentului a fost găsită o colecţie impresionată de arme.

ADVERTISEMENT

Tot timpul umbla în haine de vânătoare. Mai prieten cu alcoolul, din ce am sesizat, dar nu ştiu. Toată lumea spune că a fost părăsit de nevastă”, a declarat un locatar al blocului pentru observatornews.ro.

Un bărbat a fost găsit împușcat în apartamentul său din Târgu Mureș

Astăzi, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Târgu Mureş, un bărbat a fost găsit decedat.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea efectuării de cercetări şi stabilirii stării de fapt.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”,a  transmis IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a fost găsit un bilet de adio în apartament, se pare că bărbatul s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

De asemenea, în urma necropsiei nu au fost descoperite urme de violență. Împrejurările exacte în care s-a produs decesul vor fi stabilite, însă, la finalul anchetei desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

ADVERTISEMENT

A ajuns de urgență la spital după ce a fost împușcat cu un pistol cu bile

Un constănțean în vârstă de 45 de ani a ajuns de urgență la spital după ce a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile de tip airsoft. Cercetările continuă sunt aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri.

La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT