News

Caz șocant în Timiș! Și-a ucis soția cu sânge rece, după care s-a spânzurat

16.09.2020 | 11:58
Caz socant in Timis Sia ucis sotia cu sange rece dupa care sa spanzurat
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 47 de ani și-a ucis soția într-o anexă a casei în care locuiau împreună, după care s-a spânzurat de un copac din grădină. Totul s-a petrecut în orașul Jimbolia, județul Timiș, chiar în timp ce fiul lor de 14 ani dormea într-o altă cameră, iar fiica, majoră, se afla la locul de muncă, în tura de noapte.

Din primele informații, decesul femeii în vârstă de 41 de ani ar fi survenit în urma leziunilor produse de multiple lovituri de topor. În momentul în care și-a dat seama de gravitatea faptelor sale, individul a decis să-și pună capăt zilelor înainte ca băiatul să se trezească.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta le-a declarat oamenilor legii ajunși la fața locului că nu a auzit nimic. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Crimă înfiorătoare în Jimbolia. Și-a ucis soția cu toporul, apoi s-a spânzurat

În urma verificărilor, s-a constatat că totul a pornit de la un conflict izbucnit între cei doi soți în noaptea de marți spre miercuri. La un moment dat, criminalul și-a lovit partenera de viață cu un topor, provocându-i în zona capului leziuni care aveau să-i fie fatale.

ADVERTISEMENT

A fost găsit spânzurat de un copac în jurul orei 2.00, după ce rudele au alertat autoritățile prin apel la numărul unic de urgență 112. Criminaliştii ajunși la fața locului au făcut cercetări în gospodărie, iar apoi cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.

Cei care i-au cunoscut sunt șocați de moartea fulgerătoare a victimei și o descriu drept „o femeie cumsecade” și o mamă care se dedica trup și suflet copiilor săi. Nu au, în schimb, cuvinte de laudă la adresa bărbatului.

ADVERTISEMENT

El era nebun din naştere, că eu am vorbit cu ea şi am întrebat-o: “de când e aşa agresiv cu tine?” – dintotdeauna. Deci s-a născut cu nebunii în cap. O bătea aproape zi de zi.

A zis și soțul meu că de ce nu a anunțat, dar nu ai cu cine. Avea fată, ginere, băiat mare. El în mod sigur, așa cred, a închis ușa, animalul, și n-a avut acces nimeni acolo, a făcut ce-a vrut el.

ADVERTISEMENT

Nu poți să-l consideri un om. Așa mă doare sufletul de fata asta, o fată cumsecade, și-a văzut de treaba ei”, a declarat o vecină pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT