News

Caz șocant în Vrancea. Doi frați au fugit de acasă din cauza bătăilor și s-au ascuns zile întregi într-o toaletă

Doi frați au fugit de acasă din cauza bătăilor și s-au ascuns zile întregi într-o toaletă, de teamă să nu fie găsiți
28.07.2021 | 16:34
Caz socant in Vrancea Doi frati au fugit de acasa din cauza batailor si sau ascuns zile intregi intro toaleta
ADVERTISEMENT

Caz absolut șocant în Vrancea. Doi frați, de 9 și 11 ani, au fugit de acasă, din cauza certurilor și a bătăilor. Dar nu motivele copiilor sunt cele care i-au lăsat fără cuvinte pe polițiști, ci locul în care aceștia au stat de teamă de a nu fi găsiți.

Doi frați au fugit de acasă din cauza bătăilor. Unde au fost găsiți cei doi

Cei doi copii au plecat de acasă pentru că erau bătuți și nu mai aveau de gând să se întoarcă acolo, cea mai mare temere a lor fiind aceea că vor fi găsiți de bunica lor și de tată.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceștia nu s-au îngrijorat prea tare când au văzut că cei doi frați nu vin acasă și abia după câteva zile au anunțat și autoritățile. Totul s-a întâmplat în localitatea Soveja din județul Vrancea.

Polițiștii i-au găsit pe cei doi în apropiere de casa lor, într-o toaletă, aflată în curtea unei locuințe. Terenul respectiv fusese călcat de urși recent, pentru că încă se vedeau urmele lor acolo, așa că frații au fost într-un real pericol.

ADVERTISEMENT
Doi frați au fugit de acasă din cauza bătăilor. Unde au fost găsiți cei doi
Doi frați au fugit de acasă din cauza bătăilor. Unde au fost găsiți cei doi. Sursa foto: Realitatea

Declarațiile tatălui și buncii despre cei doi copii, după ce au fost găsiți. Aceștia nu îi mai vor

Când copiii au fost găsiți, rudele lor nici nu au vrut să mai audă de ei și nu ar fi luat în considerare posibilitatea ca ei să se întoarcă acasă, nici dacă s-ar fi putut.

Mai mult, ei au susținut că nu i-au bătut pe copii, chiar dacă oamenii din sat îi contrazic și spun că cei doi frați erau adesea loviți, în principal de bunică, atunci când tatăl era la muncă.

ADVERTISEMENT

„Nu i-am bătut, nu le-am făcut nimica! Să stea acolo, ca să învețe”, a spus bunica, potrivit Realitatea.

La rândul lui, tatăl a spus că nu are cine să se ocupe de copii, pentru că bunica lor e bătrână, iar mama lor e plecată de șapte ani.

ADVERTISEMENT

„Nu are cine sta cu ei. Nu mai poate, e bătrână (n. red. bunica). Mama lor, de șapte ani nu mai este. Vreau să stea acolo. Eu trebuie să mă duc la muncă, nu are cine să stea de ei.

N-au mai venit acasă, au auzit că am venit eu acasă și au crezut că îi bat. I-am mai certat, cine nu ceartă…”, a spus tatăl pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT