News

Caz șocant într-o primărie din Satu Mare! Viceprimarul a fost atacat cu cuțitul. Agresorul a rănit alte trei persoane

30.07.2020 | 16:35
Caz socant intro primarie din Satu Mare Viceprimarul a fost atacat cu cutitul Agresorul a ranit alte trei persoane
ADVERTISEMENT

Au fost momente de panică joi după-amiază în primăria din comuna Certeze, județul Satu Mare, după ce un bărbat în vârstă de 50 de ani a intrat în sediul instituției înarmat cu un cuțit și l-a înjunghiat pe viceprimarul Aurel Ciorbă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ), Paula Gabor, edilul Petre Ciocan se numără la rândul său printre victime, alături de alte trei persoane, angajate ale primăriei. Alertați de martorii oculari, oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au imobilizat pe agresor.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul incident. Din primele informații, totul pare să fi pornit de la un conflict mai vechi între bărbatul de 50 de ani și viceprimarul comunei.

Atac cu cuțitul în primăria unei comune din Satu Mare. Patru persoane au fost rănite

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 14.00 despre faptul că un bărbat de 50 de ani din Certeze ar fi agresat alți 3 bărbați, în timp ce se afla în Primăria din localitatea Certeze, iar pe o a patra persoană ar fi rănit-o la mâna stângă cu un corp ascuțit.

ADVERTISEMENT

În acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Leziunile suferite de cele 4 persoane sunt superficiale și nu le-a fost pusă viața în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Tags: