ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Caz şocant la Arad! Poliţist tăiat cu o macetă în faţa unui club

Un incident sângeros s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 06:00, în faţa unui club dintr-o localitate din judeţul Arad.
Autor: Vicentiu Dinescu | 24.12.2017 | 10:17
Caz şocant la Arad! Poliţist tăiat cu o macetă în faţa unui club

Un poliţist a ajuns la spital, după ce un individ la tăiat la ambele mâini cu o macetă. Agentul în vârstă de 32 de ani era era angajat la postul de poliţie din comuna arădeană Vladimirescu, însă când a fost atacat se afla în timpul liber.

ADVERTISEMENT

Conflictul a izbucnit în club în momentul în care doi indivizi l-au recunoscut pe bărbatul care îi cercetează într-un dosar. Scandalul s-a mutat în faţa clubului, iar unul dintre agresori, tot de 32 de ani, a scos o macetă din maşină şi l-a rănit pe poliţist la ambele mâini.

Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti în acest caz şocant

Imediat martorii au sunat după ajutor, iar victima a fost dusă la spitalul judeţean din Arad şi se afla în continuare sub investigaţii. Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti în acest caz şocant, conform site-ului stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, un angajat al Poliţiei Locale Buzău, în vârstă de 57 de ani, a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, după toate probabilităţile în urma unui infarct produs în timpul orelor de serviciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!