News

Caz șocant la ATI Giurgiu. O asistentă a fost bătută crunt de o colegă. De la ce a pornit incidentul violent

20.10.2020 | 07:45
Caz socant la ATI Giurgiu O asistenta a fost batuta crunt de o colega De la ce a pornit incidentul violent
ADVERTISEMENT

O asistentă de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost bătută crunt de o altă colegă, chiar în spital.

Izbucnirea asistentei violente a venit într-un episod de gelozie extremă, se arată în mesajul postat de cadrul medical pe pagina ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

Victima povestește că a fost băgată cu forța în cabinetul unui medic al spitalului acolo unde a fost agresată, în mod repetat, cu pumnii și cu picioarele.

Asistentă ATI din Giurgiu, bătută crunt de o colegă

O asistentă angajată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost lovită cu brutalitate de o altă colegă, în spital, se pare din cauza geloziei.

ADVERTISEMENT

Victima a povestit într-o postare pe Facebook cum a avut loc incidentul petrecut pe 15 octombrie chiar în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Femeia dezvăluie că a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii și cu picioarele. Aceasta spune că totul a pornit de la un zvon pe care asistenta agresoare l-ar fi auzit despre medicul cu care ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

”Am fost agresată cu brutalitate fizic și verbal în cabinet de către colega mea, aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam în cabinetul Dr. Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat”, a scris femeia pe Facebook.

15.10.2020, ora:11:15, Spitalul Judetean de urgenta Giurgiu – Stare de alertaSunt asistent medical de anestezie,…

Geplaatst door Rodica Luminita op Maandag 19 oktober 2020

Agresiunea de la ATI Giurgiu a avut și martori

Din spusele asistentei agresate rezultă că la incident a luat parte și doctorul cu pricina, din cauza căruia a plecat momentul de gelozie, care nu a intervenit, din câte se pare.

ADVERTISEMENT

Femeia lovită spune că după incident a sunat la 112 și a făcut plângere penală, după care s-a prezentat la UPU pentru îngrijiri medicale. De asemenea, ea a fost și la Medicina Legală de unde a obținut un certificat medico-legal.

”SUBLINIEZ că la acest incident a asistat fără a lua nici cea mai mica măsură Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprească și să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATĂ, el rostind către concubina ”HONEY NU MAI FACE GĂLĂGIE”- fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, în loc sa oprească incidentul.

Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au iesit cei doi, strigând catre Dr. Pick – CĂ NU ESTE POSIBIL SA NU IA ATITUDINE ȘTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind ”MAI ÎNCET NU MAI ȚIPA AȘA”.

După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult și îngrijiri medicale si la Medicina Legală, pentru constatarea leziunilor și eliberarea certificatului medico-legal.

Considerați că o problema personala poate fi rezolvata în acest fel într-o instituție publică de stat? Sper ca organele abilitate ale Poliției și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise”, a mai scris asistenta din Giurgiu, în postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT