Caz ŞOCANT în Satul Olimpic. Sportiv ARESTAT pentru agresiune sexuală!

Claudiu Melinte   
in Sporturi
06/08/2016, 00:04
Caz ŞOCANT în Satul Olimpic. Sportiv ARESTAT pentru agresiune sexuală! GALERIE FOTO

Hassan Saada, component al delegaţiei marocane la Olimpiada de la Rio, a fost arestat vineri dimineaţă de către poliţia braziliană. Acesta este acuzat de tentativă de viol!

Procurorii din Rio de Janeiro au cerut ca sportivul să fie arestat timp de 15 zile. Astfel, ar fi exclus de la Olimpiadă. În vîrstă de 22 de ani, Hassan Saada trebuia să boxeze sîmbătă.

Conform presei din Brazilia, sportivul marocan i-ar fi făcut avansuri uneia dintre cameristele hotelului unde era cazat, oferindu-i chiar bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Aceasta a refuzat categoric, moment în care Saada a deveni agresiv, a încercat să o sărute cu forţa şi a izbit-o pe femeie de perete.

eee

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×