News

Caz terifiant în Arad. Un bărbat și-a ucis mama și apoi a anunțat decesul la 112

01.04.2021 | 11:27
Caz terifiant in Arad Un barbat sia ucis mama si apoi a anuntat decesul la 112
ADVERTISEMENT

O crimă oribilă a cutremurat liniștea unui cartier din municipiul Arad. Un bărbat de 50 de ani și-a ucis mama de 74 de ani în bătaie, apoi tot el a apelat Serviciul Unic de Urgență 112 pentru a anunța decesul.

Evenimentul dramatic a fost consemnat pe strada Bradului din cartierul arădean Grădiște. La sosirea ambulanței, vârstnica nu mai respira.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cadrele medicale  de la SAJ Arad au observat urme de violență pe corpul bătrânei, astfel că au sesizat imediat Poliția.

Un bărbat din Arad și-a ucis mama în bătaie. A anunțat apoi decesul la 112

În dimineața zilei de marți, Ambulanța a fost solicitată marți dimineață la domiciliul victimei, telefonul la 112 fiind dat de fiul femeii în vârstă de 53 de ani, principalul suspect al crimei.

ADVERTISEMENT

Întrucât pe întreg corpul femeii erau prezente multiple semne de lovituri, iar membrul superior drept al victimei prezenta urme specifice unei fracturi, a fost anunțată Poliția.

Potrivit celor de la Aradon.ro, trupul victimei prezenta rigiditate la sosirea echipajului de Ambulanță, semn că decesul survenise deja de câteva ore bune.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetările, fiul femeii fiind reținut. Acesta va fi audiat în legătură cu cele întâmplate.

Reacția oficială a Poliției

Ramona Lungu, Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a declarat joi, pentru Agerpres, că victima avea pe corp numeroase leziuni provocate de un corp contondent, inclusiv o fractură de membru superior.

ADVERTISEMENT

După ce şi-ar fi bătut mama, bărbatul a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă, însă echipajul medical sosit a constatat că victima era decedată.

”Loviturile primite de către victimă i-au provocat acesteia un şoc traumatic şi hemoragic, care au condus la deces”, a declarat Ramona Lungu pentru sursa citată. Bărbatul este cercetat pentru omor şi violenţă în familie, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

La începutul lunii trecute, o crimă similară s-a petrecut tot în România, dar într-o localitate din județul Constanța. Un bărbat și-a omorât atunci mama în bătaie pentru că pe femeie o deranja muzica la volum ridicat pe care acesta o asculta.

Bătrâna, în vârstă de 92 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce i-au fost aplicate multiple lovituri cu pumnii și picioarele.

ADVERTISEMENT