News

Caz tulburător în Germania. O tânără refugiată din Ucraina a fost violată de doi bărbați pe un vapor ancorat în Dusseldorf

Presa tabloidă din Germania a făcut public un caz tulburător. O tânără refugiată din Ucraina a fost violată de doi bărbați pe un vapor ancorat în Dusseldorf
18.03.2022 | 08:00
Caz tulburator in Germania O tanara refugiata din Ucraina a fost violata de doi barbati pe un vapor ancorat in Dusseldorf
O tânără refugiată din Ucraina a fost violată de doi bărbați. sursă foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

Un caz tulburător a avut loc în Germania. O tânără refugiată din Ucraina a fost violată de doi bărbați pe un vapor ancorat în Dusseldorf. Indivizii se află în arest preventiv, iar o anchetă a fost deschisă.

O tânără refugiată din Ucraina a fost violată de doi bărbați

La doar 18 ani, o tânără din Ucraina a fugit din calea războiului și a sperat că va fi în siguranță odată ce va trece granița. A ajuns până în Germania și a crezut că acum poate răsufla liniștită, însă nu știa ce avea să i se întâmple. Aceasta a fost violată de doi bărbați.

ADVERTISEMENT

Situația dramatică a avut loc la bordul vaporului-hotel Oscar-Wilde, unde era găzduită. Acesta era ancorat la Dusseldorf când s-a întâmplat totul. Cei doi presupuşi violatori sunt un irakian în vârstă de 37 de ani şi un nigerian în vârstă de 26 de ani, care dețin și cetăţenie ucraineană.

Bărbații au fost arestați preventiv, iar o anchetă a fost deschisă de Parchetul Dusseldorf, care urmează să clarifice cum au obținut cei doi inculpați pașaportul ucrainean.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 25 de refugiaţi erau găzduiţi la bordul vaporului-hotel Oscar-Wilde, în momentul producerii violului.

Ce spun autoritățile din Germania

Numărul mare de refugiați care ajung în Germania, în jur de câteva mii de oameni pe zi, îi determină pe cei de la putere să caute soluții.

ADVERTISEMENT

Deputata germană Andrea Lindholz a reacţionat în urma situației prin care a trecut tânăra refugiată din Ucraina.

“Autorităţile de poliţie trebuie să asigure în mod specific protecţia femeilor ucrainene prin controlarea adăposturilor. Scandalul de la Düsseldorf ne obligă să acţionăm imediat”, a declarat aceasta, scrie Bild.

ADVERTISEMENT

Și preşedintele Sindicatului Poliţiei Federale germane, Heiko Teggatz, a făcut declarații cu privire la acest scandal.

“Poliţiştii trebuie să facă totul, acum, pentru ca asemenea cazuri de viol teribile ca cel de pe vaporul hotel de la Düsseldorf să nu se înmulţească.

O pedeapsă dură şi rapidă, urmată de o expulzare este singura limbă pe care o înțeleg autorii unor asemenea comportamente, a precizat oficialul, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT