Caz UIMITOR la Wimbledon! Poliţia britanică suspectează că o sportivă a fost OTRĂVITĂ intenţionat de MAFIA pariurilor

Gabriel Esanu   
in Sporturi
11/08/2016, 12:40
Caz UIMITOR la Wimbledon! Poliţia britanică suspectează că o sportivă a fost OTRĂVITĂ intenţionat de MAFIA pariurilor

Caz ciudat la Wimbledon. Gabriella Taylor, din Marea Britanie, care a participat la turneul de juniori, ar fi fost otrăvită intenţionat!

Taylor a fost nevoită să abandoneze în meciul din sferturile de finală, în care urma să o întîlnească pe Kayla Day, din cauza unui virus care i-a provocat mari dureri de abdomen.

Jucătoarea în vîrstă de 18 ani a fost ulterior diaagonsticată cu leptospiroză, de la o bacterie luată de la animale, şi a petrecut cinci zile la terapie intensivă, într-un spital din Southampton.

Conform datelor adunate de Poliţie, sportiva ar fi fost otr crede că sportiva ar fi fost otrăvită, drept pentru care a deschisă o anchetă. Se speculează că mafia pariurilor ar fi fost implicată: “Victima a arătat simptomele bolii pe 6 iulie. Nu se ştie când a fost ingerată otrava. Femeia în vârstă de 18 ani este încă în recuperare. Nu am făcut nicio arestare, dar ancheta continuă”, a menţionat poliţia britanică într-un comunicat de presă, citat de Guardian.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×