News

Caz uluitor la o creşă din Năvodari! Îngrijitoarea i-a pus pe copii să se spele cu apă din WC

07.05.2019 | 15:00
Copii se prăgătesc de plecare de la grădiniță Sursa Foto: Hepta

Caz șocant la o creșă din Năvodari! Îngrijitoarea copiilor i-a obligat pe micuți să se spele cu apa din toaletă. Un părinte a filmat momentele în care copiii erau abuzați de către îngrijitoarele care trebuiau să-i ocrotească.

O îngrijitoare de la o creșă din Năvodari i-a obligat pe copii să se spele cu apă din WC

Copiii umiliți de cele care trebuiau să-i ocrotească. Angajatele de la o cresă din Năvodari, județul Constanța, sunt acuzate că au bătut și umilit crunt copiii de care trebuiau să aibă grijă. Se pare că micuții au fost obligați să se spele pe ochi cu apă din toaletă. Momentele în care cei mici erau abuzați și amenințați au fost înregistrate de un părinte. Conducerea creșei respective și autoritățile locale fac propriile anchete, relatează Antena 3. Oamenii legii au deschis un dosar pentru fapta comisă, iar părinții spun că vor merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate.

„Numai figuri ai în cap! Zăpăcita în ce hal poate să alerge! Și umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal. „Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă, te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul!”, sunt câteva din fragmentele din timpul înregistrării audio în care îngrijitoarele de la creșa din Năvodari îi umileau pe micuți.

Copiii de la o creșă din Năvodari, obligați să se spele cu apă din WC
Copil care se spală pe mâini la gridiniță
Sursa Foto: Hepta

Părinții, devastați de cele petrecute

„Am aflat că sunt trataţi foarte urât, sunt bruscaţi, sunt înjuraţi, jigniţi”. „Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe faţă, se ţipă încontinuu la ea, ţin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se ţipă, se urlă”, a spus mama unui copil.

Tags: