Fotbal international

Caz unic în Rusia! Scor fluviu la Soci – Rostov. Oaspeții au intrat pe teren cu juniorii. Portarul care a luat 10 goluri, desemnat jucătorul meciului

20.06.2020 | 16:01
Caz unic in Rusia Scor fluviu la Soci  Rostov Oaspetii au intrat pe teren cu juniorii Portarul care a luat 10 goluri desemnat jucatorul meciului
ADVERTISEMENT

Un meci din prima ligă din Rusia se va disputa deși jucătorii uneia dintre echipe se află în carantină după ce șase jucători au fost depistați pozitiv.


UPDATE, 20 iunie, ora 16:02 / Deși a încasat zece goluri în meciul PFC Sochi – FK Rostov, portarul oaspeților, Denis Popov, a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren.

ADVERTISEMENT

”Denis Popov a avut o prestație care a tăiat răsuflarea, reaușit un record all-time de parade pentru campionatul Rusiei. A fost declarat omul meciului, cum era și firesc”, se arată într-un comunicat al lui Rostov.

În ciuda faptului că a primit zece goluri, puștiul de doar 17 ani a mai avut 15 parade și a limitat proporțiile scorului care și așa a fost unul fluviu.

ADVERTISEMENT

Atacantul celor de la Rostov, Roman Romanov, cel care a înscris golul de onoare, a devenit la 17 ani cel mai tânăr marcator din istoria clubului, în campionat. El a intrat și în top 3 cei mai tineri marcatori din istoria campionatului Rusiei.


UPDATE, 20 iunie, ora 10:05. Meciul dintre Sochi și Rostov s-a încheiat cu un scor fluviu pentru gazde, care s-au impus cu 10-1. Culmea este că Rostov a deschis scorul în minutul 1 prin Romanov, iar apoi a venit avalanșa de goluri a celor de la Soci.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:


Campionatul rus a fost întrerupt la 16 martie și după trei luni de pauză este programaat să reînceapă vineri, cu două partide din etapa cu numărul 23.

Primul meci al zilei va avea loc la ora 18:00 între formațiile Krylya Sovetov și Akhmat Grozny, iar de la ora 20:00 este programată întâlnirea Sochi – Rostov.

ADVERTISEMENT

Carantina nu oprește desfășurarea unui meci din prima ligă din Rusia

Cotidianul italian Tuttosport scrie că meciul Sochi – Rostov, din prima ligă din Rusia, se va disputa așa cum a fost programat, în ciuda faptului că jucătorii echipei oaspete se află în carantină după depistarea mai multor cazuri de COVID-19.

Oficialii clubului din Rostov au cerut amânarea partidei, Federația Rusă a optat ca această să se joace la 19 iulie, dar regulamentul prevede ca și echipa adversă să fie de acord, lucru care nu s-a întâmplat.

În aceste condiții, întâlnirea se va disputa în ziua și la ora programată, iar conducătorii celor de la Rostov au decis să trimită echipa de tineret pentru a nu pierde cu 3-0 la masa verde și să fie sancționați mai dur pentru neprezentare.

Înaintea reluării sezonului, Rostov se află pe poziția a patra în clasament, la trei puncte în spatele celor de la FK Krasnodar, care ocupă ultimul loc ce asigură participarea în sezonul viitor al Champions League. În schimb, Sochi este pe locul 12, primul caare asigură salvarea de la retrogradare.

Și în Casa pariurilor Liga 1 au existat două cazuri de coronavirus după reluarea sezonului, iar echipele FC Botoșani și Dinamo București au fost nevoite să-și amâne partidele din play-off și, respctiv play-out.

ADVERTISEMENT