Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cazări ieftine la Munchen pentru România – Olanda. Unde poți sta cu bani puțini

Găsește cele mai bune cazări ieftine la Munchen, pentru meciul România - Olanda. Află unde poți sta cu bani puțini, locații centrale și oferte accesibile. Rezervă acum!
27.06.2024 | 11:08
Cazari ieftine la Munchen pentru Romania  Olanda Unde poti sta cu bani putini
Cazări ieftine la Munchen pentru România - Olanda. Află unde poți să te cazezi cu bani puțini, aproape de Allianz Arena. Sursa foto: colaj FANATIK / SportPictures.eu, Unsplash.com
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a reușit să obțină o calificare istorică în optimile EURO 2024, după ce a câștigat grupa E a turneului. În primul tur eliminatoriu al competiției, “tricolorii“ vor da piept cu Olanda, acolo unde au jucat și meciul contra Ucrainei: la Munchen. Dacă vrei să mergi la meci, FANATIK te ajută să găsești rapid cazări ieftine la Munchen!

Unde să stai cu bani puțini în Munchen. Recomandări și oferte

Optimea România – Olanda se va disputa pe 2 iulie, la Munchen. astfel că ai la dispoziție destul de puțin timp pentru a-ți organiza călătoria. Totuși, dacă ții cont de câteva repere, vei putea să îți asiguri prezența în Bavaria, fără un efort financiar extrem de mare.

ADVERTISEMENT

În Munchen, există foarte multe unități de cazare, iar cele mai ieftine sunt hostelurile și pensiunile. Poți să te cazezi și la hotel, dacă ai un buget mai ridicat. Deși este o perioadă cu cerere mare, hotelierii din Munchen pun la dispoziție și oferte bune. Mai ales dacă ești dispus să împarți camera cu necunoscuți.

Cele mai ieftine hosteluri și pensiuni în Munchen pentru meci

Conform Booking.com, există peste 400 de proprietăți care pot să găzduiască un adult în noaptea de 2 iulie. Așadar, ai șanse bune să găsești cazări ieftine în Munchen pentru această dată, inclusiv dacă mergi singur la meci.

ADVERTISEMENT

Cea mai ieftină opțiune, conform aceleiași platforme, este The Tent. Această locație este destinată exclusiv tinerilor de până în 30 de ani, iar costul pentru noaptea de 2 iulie este de doar 89 de lei! Distanța până la Allianz Arena este de 13,5 km. Poți ajunge într-o oră și 10 minute la stadion, folosind mijloacele de transport în comun.

The 4You Hostel & Hotel Munich este a doua cea mai ieftină variantă. Costul cazării pentru un adult este de 102 lei. Unitatea se află tot la o distanță de circa 13,5 km de stadion. Cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, poți fi la stadion în doar 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Există și alte variante de hosteluri și pensiuni la prețuri deosebit de accesibile, în Munchen. Poți să găsești și variante de cazare dacă mergi la meci cu grupul de prieteni sau familia.

Top cazări ieftine la Munchen pentru fanii români

Pentru a-ți oferi mai multe opțiuni, am alcătuit un top 5 al unităților de cazare ieftine din Munchen. Iată cum arată cele mai convenabile opțiuni de cazare la România – Olanda:

ADVERTISEMENT
  1. The Tent – 89 de lei pe noapte
  2. The 4You Hostel & Hotel Munich – 102 lei pe noapte
  3. Wombat’s City Hostel Munich Werksviertel – 114 lei pe noapte
  4. Wombat’s City Hostel Munich Hauptbahnhof – 131 lei pe noapte
  5. Jaeger´s Munich (Hotel/Hostel) – 144 lei pe noapte

De reținut că aceste prețuri erau valabile la data redactării articolului, iar ele pot suferi modificări ca urmare a cererii crescute. De asemenea, disponibilitatea ar putea să scadă, astfel că ar fi bine să te grăbești cu rezervarea!

Hoteluri la prețuri economice în Munchen pentru meciul România – Olanda

În cazul în care nu îți dorești să împarți camera cu persoane străine sau vrei să călătorești cu prietenii ori familia, poți merge pe varianta unui hotel. Există și cazări ieftine în Munchen la hotel, pe care le poți accesa în această perioadă.

Leonardo Hotel & Residenz Muenchen este o unitate hotelieră aflată la 16,5 km de stadion. Prețul nopții de cazare este de 932 de lei, pentru doi adulți. Poți ajunge la meci cu mijloacele de transport în comun, în 50 de minute.

ibis budget Muenchen City Olympiapark se află la 12 km de stadion, iar călătoria cu mijoacele de transport în comun durează circa 45 de minute. Costul nopții de cazare, pentru doi adulți, este de 630 de lei.

Există multe alte variante, inclusiv opțiuni la prețuri de aproximativ 500 de lei. Bineînțeles, opțiunea de a sta la hotel vine cu un confort mai ridicat, dar și cu un preț pe măsură, comparativ cu variante precum hosteluri și pensiuni.

Cazare la prețuri avantajoase aproape de stadionul Allianz Arena

Stadionul Allianz Arena se află în cartierul Schwabing-Freimann din Munchen. În zonă, există hoteluri și alte unități de cazare la prețuri convenabile. Iată câteva exemple:

  • ibis München City Nord – la 5,9 km de stadion, cazarea pe o noapte costă 393 de lei pentru doi adulți
  • B&B Hotel München City-Nord – la 4,7 km de stadion, cazare pe o noapte costă 398 de lei pentru doi adulți
  • Arena Stadt München – la 2,2 km de stadion, cazarea pe o noapte costă 458 de lei pentru doi adulți

Trucuri pentru a găsi cazări ieftine la Munchen

Dacă vrei să găsești cazare pentru meciul România – Olanda, este esențial să te grăbești. Cererea este foarte mare, inclusiv din partea batavilor. Fie că mergi la meci sau doar vrei să fii prezent în Bavaria pentru a simți atmosfera de vis creată de românii de la fața locului, orice minut contează, dacă vrei să ai șanse la o cazare bună și ieftină în Munchen.

Orientează-te foarte bine în funcție de locul în care se află hotelul și ține cont de disponibilitatea transportului în comun. Totodată, ia în calcul să te cazezi la un hostel, dacă mergi singur. Dacă se califică, România va juca în sferturi pe 6 iulie (sâmbătă), de la 22:00, contra Austriei sau Turciei, la Berlin. Așadar, poți lua în calcul și un sejur mai lung în Germania, ceea ce ți-ar putea oferi o flexibilitate mai mare.

ADVERTISEMENT