Sport

Căzătura lui Mourinho pe Wembley a devenit virală în spațiul virtual

09.09.2018 | 20:26
Cazatura lui Mourinho pe Wembley a devenit virala in spatiul virtual

Jose Mourinho a venit pe Wembley pentru a asista la partida Anglia – Spania 1-2, contând pentru prima etapă din Nations League. Managerul lui Manchester United s-a grăbit să ajungă în stadion, iar la un moment dat s-a împiedicat, faza fiind imortalizată de un suporter extrem de atent.

Mourinho a trăit meciul intens. Shaw și Rashford, oamenii săi de la Man United, au făcut faza golului marcat de englezi, iar în debutul reprizei secunde același Luke Shaw a rămas inconștient pe gazon după o ciocnire cu Carvajal. Medicii au intervenit imediat, însă Luke Shaw a părăsit terenul pe targă, după cinci minute, cu gâtul imobilizat și având nevoie de mască de oxigen. Locul său a fost luat de Danny Rose, jucătorul lui Tottenham. Fundașul și-a revenit ulterior și a putut discuta la telefon cu membri ai familiei sale pentru a-i liniști.

Căzătura lui Mourinho pe Wembley a devenit virală în spațiul virtual

Spania a câștigat partida cu Anglia

Cele două formaţii s-au duelat pe Wembely, în prima partidă pentru ambele echipe după Campionatul Mondial 2018. Disputa a marcat de altfel debutul unui nou antrenor pentru naţionala iberică, Luis Enrique, cel are a propus un prim 11 complet schimbat din care au lipsit nume importante precum Pique, Diego Costa sau Jordi Alba, în timp ce Southgate a surprins prin titularizarea lui Gomez în defensivă. Ibericii s-au impus cu 2-1, după ce britanicii reușiseră să deschidă scorul.

Luis Enrique a debutat astfel cu un succes pe banca echipei naţionale a Spaniei şi va avea ocazia să confirme această victorie în partida cu naţionala Croaţiei, programată pe 11 septembrie, în runda a doua din Liga Naţiunilor. Anglia va juca peste trei zile un meci de pregătire cu Elveţia, echipă care a învins cu 6-0 reprezentativa din Islanda într-un meci disputat în Liga 2 din Nations League.

Jose Mourinho, aproape de demitere

Presa din Regat este sută la sută convinsă că şefii lui United, în special duşmanul lui Jose Mourino din conducere, Ed Woodword, a şi ajuns la un acord cu succesorul lui The Special One, care ar fi fostul tehnician de la Real Madrid, francezul Zinedine Zidane. Dacă toată lumea aşteaptă să vadă momentul despărţirii de portughez, Zinedine Zidane îşi face temele în privinţa lotului pe care şi l-ar dori pentru a redresa corabia în derivă a “diavolilor”. Antrenorul francez îi are pe listă pe Edinson Cavani, Toni Kroos și Thiago Alcantara.

Pe Manchester United o așteaptă un meci greu în weekend. Joacă pe terenul revelației Watford, care a strâns maximum de puncte după primele patru etape. Watford a învins-o pe Tottenham în runda precedentă.