News

Cazul adulterului din postul de poliție de la Schitu Golești se complică. Avocat: ”Soția infidelă și șeful ei formează deja o familie”

Polițista care a fost prinsă de soțul ei în brațele șefului de post, chiar în secția de poliție, a solicitat un nou ordin de protecție împotriva bărbatului cu care este în divorț.
28.09.2023 | 16:05
Cazul adulterului din postul de politie de la Schitu Golesti se complica Avocat Sotia infidela si seful ei formeaza deja o familie
Bărbatul înșelat și-a filmat soția în brațele șefului ei, de la postul de poliție din Schitu Golești / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Facebook Ana Maria B / captură Știrile Pro TV
ADVERTISEMENT

Telenovela din comuna argeșeană Schitu Golești se complică și mai mult, la patru luni și jumătate după scena adulterului din postul de poliție. Cazul a devenit celebru după ce polițiștii îndrăgostiți s-au încuiat în birou și nu au mai deschis decât atunci când mascații au venit să spargă ușa.

Polițista a cerut al doilea ordin de protecție împotriva soțului ei

E război total între polițista infidelă și soțul care a filmat momentele tandre și apoi le-a făcut publice.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 27 septembrie, Ana Maria B. a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei, Denis B. Femeia este la a doua astfel de solicitare, după ce, în luna mai, soțul a primit o interdicție de a se mai apropia de ea la o distanță mai mică de 50 de metri, pentru o perioadă de două luni. În paralel, a fost emis un ordin de evacuare a pârâtului din locuința din Câmpulung a familiei.

Ordinul de protecție anterior a expirat în iulie, iar femeia spune acum că se simte amenințată din nou de partenerul de viață. Ea a depus cererea la Judecătoria Câmpulung, iar aceasta va fi discutată de magistrați vineri, 29 septembrie.

ADVERTISEMENT

Bărbatul înșelat a mutat divorțul la Pitești, de frica presei

Totuși, marea victorie în justiție îi aparține tot bărbatului. În urmă cu o săptămână, Denis B. a reușit să mute procesul de divorț, de la Judecătoria Câmpulung, la cea din Pitești.

Potrivit datelor obținute de FANATIK din dosar, bărbatul a invocat calitatea de polițiști și influența pe care soția lui și șeful acesteia ar avea-o în zona Câmpulung. De asemenea, soțul înșelat a reclamat ”presiunea mass-media și a comunității”, care i-ar putea afecta dreptul la un proces corect.

ADVERTISEMENT

În sala de tribunal, avocatul bărbatului a declarat că soția bărbatului și șeful ei se comportă ca ”o familie”.

Avocatul soțului le-a spus judecătorilor că femeia și amantul se comportă ca o familie

”Avocat …, pentru petent, solicită admiterea cererii aşa cum a fost formulată raportat la motivele expuse pe larg în cererea de strămutare, cu cheltuieli de judecată. Solicită a se avea în vedere că nu este suficient ca judecătorul să fie imparţial, este necesar ca părţile să creadă în această imparţialitate.

ADVERTISEMENT

Arată că s-a mers pe premisa că bănuiala este legitimă raportat atât la calitatea părţilor, cât şi la circumstanţele procesului. Calitatea părţilor este importantă pentru că atât intimata cât şi amantul acesteia, care în prezent formează o familie, au calitate de funcţionari publici, cel din urmă fiind Şeful Postului de Poliție din ….

Pe lângă această calitate de funcționari publici, există presiunea mass-mediei, care poate influenţa decizia judecătorului. Solicită ca dosarul să fie strămutat la o altă instanţă, departe de acea comunitate pentru a nu exista presiune din partea acesteia.

La întrebarea instanţei, avocat…, pentru petent, precizează că prin „comunitate” se referă la oraşul Câmpulung”, se arată în încheierea ședinței de judecată, de la Curtea de Apel Pitești.

În acest dosar, Denis B. cere instanței să declare divorțul din culpa exclusivă a soției, să stabilească domiciliul copilului minor pe care-l au împreună la domiciliul tatălui, iar femeia să-i plătească pensie alimentară.

Polițista, prinsă în brațele șefului după ce revenise din concediul postnatal

Soții B s-au căsătorit în anul 2020 și au împreună un băiețel de doi ani și jumătate. Ana Maria B se întorsese de doar câteva săptămâni din concediul postnatal, în momentul în care a fost surprinsă în ipostaze tandre cu șeful ei, Alexandru G.

În luna aprilie, soțul înșelat, de profesie militar, i-a surprins pe cei doi într-un birou din postul de poliție din Schitu Golești, i-a filmat, după care a încercat să pătrundă în respectiva încăpere. Cei doi îndrăgostiți au refuzat să deschidă și s-au baricadat înăuntru. Soțul înșelat a sunat la 112 și a reclamat că partenera lui este ținută cu forța în biroul respectiv.

La fața locului s-au deplasat șeful poliției rurale și adjunctul IPJ Argeș, însă cei doi au refuzat să iasă. În cele din urmă, a fost nevoie de intervenția trupelor speciale pentru ca amorezii să deschidă ușa. Motivul invocat de aceștia a fost că s-au temut că soțul gelos ar fi putut avea o reacție necontrolată, în condițiile în care acesta este cadru militar și are acces la o armă.

La momentul comiterii adulterului, șeful de post din Schitu Golești era căsătorit cu Roxana G, polițistă la IPJ Argeș, cei doi fiind părinții unui copil minor.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română