News

Cazul Caracal, ziua șapte. Ce vor face anchetatorii în curtea lui Gheorghe Dincă, azi! Decizie de ULTIMA ORĂ

08.08.2019 | 08:41
Ziua a șaptea de cercetări în casa groazei

Anchetatorii au descins pentru a șaptea zi consecutivă în casa groazei, locuința lui Gheorghe Dincă. Și de această dată, procurorii au un plan bine pus la punct și știu exact ce au de făcut și unde să caute noi și noi indicii legate de crimele care au oripilat întreaga țară.

Ziua a șaptea de cercetări în casa groazei

Anchetatorii urmează să spargă gropile betonate găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar vom afla și rezultatele perchezițiilor făcute de specialiști asupra telefoanelor criminalului din Caracal. Miercuri, în timpul cercetărilor la casa lui Dincă au fost chemaţi, marţi, pompierii militari care au secat un puţ din curte. Procurorii nu au găsit nimic suspect însă în interiorul puțului.

Anchetatorii au adus și utilajele necesare pentru spargerea unor platforme de beton construite prin curte aparent fără logică. Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că gropile respective ar fi fost pline cu fier vechi. Vecinii spun că acesta vindea fier vechi, așadar nu ar fi avut de ce să-l îngroape, când putea să-l valorifice. Această operaţiune este una mai laborioasă, iar rezultatele sunt aşteptate în zilele următoare.

Ziua a șaptea de cercetări în casa groazei
Ziua a șaptea de cercetări în casa groazei

S-a găsit telefonul după care Gheorghe Dincă a sunat-o pe mama Luizei Melencu

Anchetatorii se vor concentra și asupra câtorva tuburi de canalizare din beton care sunt îngropate, la fel, aparent fără logică, parţial în pământ, mai susţin surse judiciare. Un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă i-a sunat pe părinții Luizei Melencu, fata de 18 ani sechestrată în luna aprilie, a fost găsit de anchetatori, a declarat avocatul familiei.

„Informaticienii desfăşoară la faţa locului expertiza informatică. A fost găsit şi se expertizează, respectiv se copiază datele, dintr-un alt telefon ce aparţine lui Dincă. Al patrulea telefon. Este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care Dincă le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reuşit să depisteze acest telefon la o familie. Se descarcă datele şi de pe acest mediu de stocare”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri