News

Cazul din Caracal se adâncește. Încă 5 fete ar corespunde profilului unei eventuale victime a lui Gheorghe Dincă

07.08.2019 | 21:08
Cazul din Caracal se adanceste Inca 5 fete ar corespunde profilului unei eventuale victime a lui Gheorghe Dinca
Cel pușin 5 fete dispărute din sudul țării corespund profilului căutat de Gheorghe Dincă. Sursa foto: cancan.ro

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar se pare că anchetatorii  sunt convinși că suspectul din Caracal a făcut mai multe victime. Cel puțin cinci fete care corespund profilului unei potenţiale victime de-a lui Dincă au dispărut din zona de sud a țării.

Câte crime a făcut Gheorghe Dincă? Ce spun anchetatorii despre cazurile de dispariție din sudul țării

Anchetatorii care investighează cazul lui Gheorghe Dincă nu exclud teoria conform căreia criminalul din Caracal ar fi făcut mai multe victime. Cel puțin cinci fete care corespund profilului căutat de Gheorghe Dincă au dispărut din sudul țării, dar anchetatorii nu au discutat despre acest aspect până când nu se confirm clar că au legătură cu suspectul.

Vecinii, rudele și apropiații lui Gheorghe Dincă nu au sesizat se pare că bărbatul avea apucături ciudate. Abia după ce suspectul a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) au început să-și pună întrebări și au corelat mai multe lucruri din trecut. Surse apropiate anchetei au declarat că Dincă a fost prins pipăind o fetiță a unei rude mai îndepărtate și soția sa, Elena a vorbit despre bătăile pe care le-a încasat.

Câte victime a făcut Dincă
Cel puțin 5 fete dispărute din sudul țării corespund profilului căutat de Gheorghe Dincă. Ce spun anchetatorii. Sursa foto: capital.ro

Elena Dincă a declarat că nu a observat nimic suspect la soțul ei

Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Soția sa, Elena locuiește de ani buni în Italia după ce în urmă cu ceva vreme criminalul din Caracal a bătut-o și a alungat-o de acasă. Femeia a venit în țară în luna aprilie, dar fostul avocat al lui Dincă, Bogdan Alexandru a declarat că femeia nu a văzut și nici nu a bănuit nimic suspect la soțul ei.

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela a fost dată în judecată de fostul șef după ce a furat 12.000 de lei din casieria farmaciei veterinare unde lucra în Timișoara. Daniela Dincă este suspectată că face parte dintr-o rețea de proxenetism după ce un fost angajat al concubinului ei italian a declarat că făcea rost de fete pentru italienii veniți la Artemis Montana.