Life

Cazul femeii care și-a sufocat copilul cu un șervețel umed. Ce au decis judecătorii la 4 ani de la tragedie

Procesul mamei care și-a ucis fiul folosind un șervețel umed. Decizia magistraților după 4 ani de la crima pe care a încercat să o ascundă.
21.11.2022 | 23:34
Cazul femeii care sia sufocat copilul cu un servetel umed Ce au decis judecatorii la 4 ani de la tragedie
Procesul mamei care și-a ucis fiul folosind un șervețel umed. Decizia magistraților după 4 ani de la crimă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cazul femeii care și-a sufocat copilul cu un șervețel umed. Ce au decis judecătorii la 4 ani de la tragedie. Magistrații au luat decizia în urmă cu numai puțină vreme, după ce crima a fost produsă pe data de 10 mai 2018.

Procesul mamei care și-a ucis fiul folosind un șervețel umed. Decizia magistraților după 4 ani de la crimă

Heather Reynolds, o femeie în vârstă de 45 de ani din New Jersey, a fost declarată vinovată la 4 ani de când și-a sufocat fiul cel mic cu un șervețel umed. Mama mai are doi băieți mai mari alături de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

La momentul tragediei martorii au văzut-o în timp ce fuge din casă cu băiețelul de 1 an și 5 luni, strigând după ajutor. Ulterior, oamenii legii au ajuns la fața locului, doctorii descoperindu-l pe micuț în grădina casei.

Băiețelul era inconștient, medicul legist declarând ulterior că a murit prin asfixiere. În organismul micuțului au fost găsite urme de alcool izopropilic, substanţă care a fost descoperită și în șervețelul umed cu care a fost sufocat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, doctorul a subliniat că fiul cel mic al femeii avea vânătăi în jurul gurii și nasului. Martorii susțin că Heather Reynold ar fi consumat metamfetamină cu o seară înainte de a se produce incidentul.

Femeia a negat acuzațiile și a susținut în fața judecătorilor că este posibil ca băiețelul său să fi ingerat ceva otrăvitor. În cele din urmă magistrații au descoperit adevărul și acum mama trebuie să plătească.

ADVERTISEMENT

Heather Reynolds, condamnată pe viață pentru fapta sa

Potrivit Mirror, judecătorul Gwendolyn Blue a decis ca aceasta să fie condamnată la închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată. În plus, a primit o sancțiune și pentru deținere de metamfetamină și punere în pericol a bunăstării unui copil.

„Suntem recunoscători juriului pentru timpul și atenția acordată acestui caz”, a declarat şeful Procuraturii Comitatului Camden, Peter Gallagher, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

„Înainte de pronunțarea sentinței lui Reynolds, judecătorul a ascultat membrii familiei victimei discutând despre modul în care infracțiunea le-a afectat viaţa”, se arată într-un comunicat de presă emis de Procuratura Comitatului Camden.

ADVERTISEMENT