News

Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a ucis iubitul și i-a cărat trupul neînsuflețit cu tomberonul. Ce au decis judecătorii

Judecătorii au luat o nouă decizie în cazul femeii care și-a ucis iubitul și i-a cărat trupul neînsuflețit cu tomberonul. Inițial, aceasta a fost condamnată la închisoare pe viață
21.01.2022 | 09:25
Rasturnare de situatie in cazul femeii care sia ucis iubitul si ia carat trupul neinsufletit cu tomberonul Ce au decis judecatorii
Judecătorii Curții de Apel Mureș au anulat condamnarea pe viață a femeii care și-a ucis concubinul și i-a cărat trupul cu tomberonul. sursă foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în cazul femeii care și-a ucis iubitul și i-a cărat trupul neînsuflețit cu tomberonul! Deși inițial judecătorii au condamnat-o la închisoare pe viață, aceștia au luat o nouă decizie.

Ce au decis judecătorii în cazul femeii care și-a ucis iubitul și i-a cărat trupul neînsuflețit cu tomberonul

O crimă terifiantă a avut loc anul trecut, în Târgu Mureș.

În februarie 2021, o tânără și-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de topor, iar apoi i-a transportat trupul neînsuflețit în pădure cu un tomberon.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost arestată preventiv și a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunile de omor calificat și profanare de morminte.

După ce l-a ucis pe bărbat, pentru a fi sigură că e mort, femeia l-a înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul în burtă înainte de a duce cadavrul în pădure.

ADVERTISEMENT

Fiindcă rănile de cuțit au fost făcute post mortem, instanța de fond a considerat că fapta tinerei este una foarte gravă, dând dovadă de o cruzime fără margini.

Prin urmare, judecătorii Tribunalului Târgu Mureș au dispus condamnarea pe viață a acesteia.

Totuși, se pare că suferința prin care a trecut femeia în timpul relației abuzive cu concubinul ei, precum și faptul că aceasta a încercat să își apere fetița în vârstă de opt ani de agresivitatea tatălui au contat în decizia judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Curtea de Apel Mureș a anulat condamnarea pe viață și a decis ca tănâra să execute 22 de ani de închisoare, sentința fiind definitivă.

Cum a avut loc crima

După multiple certuri și scandaluri cu partenerul său de viața, o tânără din Târgu Mureș s-a mutat cu mama și cu fiica ei într-o garsonieră.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai locuiau împreună, bărbatul abuziv continua să le perturbe liniștea.

În ziua teribilei crime, acesta a mers să își viziteze fiica, însă consumul excesiv de alcool l-a determinat să fie agresiv verbal cu fetița.

Acela a fost momentul decisiv. Tânăra mamă a decis să îl omoare cu toporul, pe care îl avea deja cumpărat pentru orice eventualitate.

După mai multe lovituri în cap, bărbatul a decedat.

Femeile nu știau cum să ascundă cadavrul, însă după mai multe încercări s-au gândit să îl ducă în pădure cu ajutorul unui tomberon și să îl îngroape acolo.

Planul lor a fost, însă, judecat de un vecin, care și-a dat seama că ceva este în neregulă și a sunat la poliție.

ADVERTISEMENT