ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată! Atac grosolan: “Tipa este de liga a doua”

Autori: Ionut Neamţu, Marian Popovici | 11.06.2019 | 12:11
Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată! Atac grosolan:
Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată Eu renunț! Nu mai am încredere

Neymar Jr. este acuzat de viol și presa din întreaga lume este cu ochii pe acest caz. Tânăra Najila Trindade l-a acuzat pe starul brazilian că ar fi abuzat-o sexual în luna mai, într-o cameră de hotel din Paris. Modelul în vârstă de 26 de ani a dat declarații peste 5 ore la o secție de poliție și a ieșit și în mass-media pentru a povesti calvarul prin care a trecut. Neymar a fost și el audiat, însă acum cazul ia o turnură neașteptată. Avocatul tinerei a renunțat la caz după ce a fost acuzat de furt. 

ADVERTISEMENT

Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată: “Mi-ar plăcea să am acestă tabletă, să o duc la poliție”

Avocatul tinerei, Danilo Garcia de Andrade a anunțat că renunță la acest caz după ce Najila Trindade i-ar fi reproșat că a participat la un furt din apartamentul ei de unde i-ar fi dispărut și tableta pe care avea un filmuleț compromițător cu Neymar:

“Ea mă acuză pretinzând că a localizat tableta în birourile mele. Clienta mea are o atitudine total contrară eticii, bunului simţ şi adevărului. Mi-ar plăcea să am această tabletă. Aş putea să o duc la poliţie pentru a o folosi în favoarea ei. Dar renunţ, deoarece relaţia dintre un avocat şi client este bazată pe încredere, iar eu nu mai am încredere. Sper că adevărul va ieşi la iveală”, a spus Danilo Garcia de Andrade.

ADVERTISEMENT

Najila Trindade a fost audiată vineri la o secție de poliție din Sao Paolo și de acolo a ieșit în brațele avocatului după ce a leșinat după o cădere de tensiune. Tânăra ar fi urmat apoi să le dea o înregistrare anchetatorilor, însă susține că tableta pe care avea filmulețul a fost furată. Tânăra nu a depus plângere pentru furt și susține că pe lângă tabletă, din casă i-au dispărut un ceas și bani. Poliția nu a găsit decât amprentele ei și ale menajerei în apartament.

Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată Eu renunț! Nu mai am încredere
Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată Eu renunț! Nu mai am încredere FOTO: O parte dintre mesajele publicate de Neymar

Derapaj sexist în Franța: “Ai văzut-o pe tipă? E de liga a doua”

Un scandal uriaș a izbucnit și în Franța la postul RMC Sport. Jurnalistul Daniel Riolo și fostul internațional Jerome Rothen au fost dați afară după ce au jignit-o pe Najila Trindade. Cei doi au râs în direct la tv de tânăra care îl acuză pe Neymar de viol:

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam să fie avion de vânătoare interstelar. Am fost foarte dezamăgit”, a spus Riolo. Răspunsul lui Rothen nu a fost mai prejos: „E de liga a doua”. Imediat a izbucnit un scandal uriaș în Franța și chiar dacă cei doi și-au cerut scuze, au fost dați afară.

Neymar, audiat la Rio de Janeiro

Neymar a fost și el audiat cu privire la acest caz. El a mai dat declarații și cu privire la faptul că a publicat pe Instagram conversațiile cu Najila Trindade în care tânăra apărea în ipostaze intime, ceea ce reprezintă un delict în Brazilia atâta timp cât persoana în cauză nu își dă acceptul.

ADVERTISEMENT

Avocații lui Neymar a declarat că fotbalistul este liniștit și are încredere că acest caz se va încheia cât mai repede. Neymar este în recuperare după ce s-a accidentat în meciul amical pe care Brazilia l-a disputat împotriva Qatarului, înainte de Copa America. Starul brazilian va lipsi de la turneul organizat de țara “auriverde”.

Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată Eu renunț! Nu mai am încredere
Cazul în care Neymar este acuzat de viol ia o răsturnare neașteptată Eu renunț! Nu mai am încredere

Neymar și Najila Trindade s-au întâlnit în Paris pe 15 mai. Tânăra l-a cunoscut pe fotbalist pe Instagram, iar Neymar a invitat-o la Paris. Cei doi s-au întâlnit și au petrecut o noapte într-un hotel din Paris. Najila susține că Neymar ar fi venit beat la hotel și după un timp, fotbalistul ar fi devenit violent și ar fi violat-o. Tânăra a revenit pe 17 mai în Brazilia, însă nu a depus plângere imediat din cauză că îi era teamă.

ADVERTISEMENT
  • 5 ani de închisoare riscă Neymar dacă va fi găsit vinovat
  • 222 de milioane de euro a plătit PSG pentru starul brazilian

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!