Life

”Cazul Mădălinei Manole putea fi cazul meu”. Andreea Marin, dezvăluire-șoc despre relația cu Ștefan Bănică jr.

Culisele mariajului dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Cum a ajuns vedeta să se lupte cu depresia timp de doi ani de zile
15.06.2024 | 21:00
Cazul Madalinei Manole putea fi cazul meu Andreea Marin dezvaluiresoc despre relatia cu Stefan Banica jr
Andreea Marin s-a temut să nu ajungă precum Mădălina Manole. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au ales să își trăiască destul de discret povestea de dragoste. La un moment dat, între cei doi lucrurile nu au mai mers la fel de bine, iar divorțul a fost iminent. Abia după acest episod au ieșit la iveală detalii inedite din mariajul celor doi.

Andreea Marin a vorbit deschis despre cea mai tristă perioadă din viața ei

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. Aceasta are în spate ani de carieră petrecuți în lumina reflectoarelor, timp în care a ajuns la inimile celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Deși a fost mereu prezentă pe sticlă, Andreea Marin a încercat să țină departe de ochii curioșilor viața sa privată. Însă, în momentul în care a trăit o poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr., acest lucru a devenit imposibil.

Cei doi au format unul dintre cuplurile momentului, la vremea respectivă. Fără doar și poate, valul de celebritate de care se bucurau ambii a făcut ca relația lor să nu treacă neobservată.

ADVERTISEMENT

Din exterior, lucrurile păreau că decurg extraordinar, mai ales că atât Andreea, cât și Ștefan erau mereu cu zâmbetul pe buze. Însă, în spatele ușilor închise, se pare că fosta ”Zână” a Surprizelor a trăit un adevărat coșmar.

Andreea Marin a decis să fie sinceră. Vedeta le-a povestit fanilor, fără ocolișuri, prin ce a trecut în perioada în care a fost căsătorită cu artistul. Mariajul nu a fost deloc o poveste fericită pentru Andreea, ci, din contră. A fost perioada în care s-a confruntat cu depresia.

ADVERTISEMENT

Fosta ”Zână” a Surprizelor s-a luptat doi ani cu depresia

După ce a născut-o pe Violeta, Andreea Marin a trecut prin multe stări de depresie și prin episoade negative. Au fost zile în șir în care vedeta se trezea cu lacrimi în ochi și nu știa cum să controleze astfel de stări.

”Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi. Era ca o gheară interioară, care strânge sufletul. Nu poți să le explici celor dragi până la capăt ce se întâmplă. Explici simptomele, ceea ce simți, dar de ce, nu știi să spui până la capăt.”, a declarat Andreea Marin la Play IT.

ADVERTISEMENT

Stările de depresie au continuat doi ani de zile. În tot acest timp, Andreea Marin a simțit că nu poate explica nimănui prin ceea ce trece. Tocmai din acest motiv, a început să fie din ce în ce mai panicată și să se gândească la lucruri și mai rele.

În acel moment, Andreea Marin și-a adus aminte de cazul celebrei Mădălina Manole. Vedeta de televiziune a recunoscut că au existat clipe în care s-a temut că povestea ei va fi asemănătoare cu cea a Mădălinei.

”Mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole. Abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a mai declarat vedeta pentru sursa menționată.

Din fericire, Andreea Marin a reușit să își revină și a pus pe primul loc lucrurile care contează cu adevărat. Vedeta a început să își dedice tot timpul creșterii și educării Violetei. În plus, s-a implicat în proiecte care au ajutat zeci de alte persoane care au avut povești similare cu cea a ei.

ADVERTISEMENT