News

Cazul morții artistei Mădălina Manole ar putea fi redeschis. Cine dorește acest lucru

12.08.2020 | 10:33
Cazul mortii artistei Madalina Manole ar putea fi redeschis Cine doreste acest lucru
Fratele Mădălinei Manole are coornavirus
ADVERTISEMENT

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe care și-a pus capăt zilelor în urmă cu 10 ani, Mădălina Manole, solicită redeschiderea dosarului privind moartea suspectă a acesteia. Bărbatul vrea să refacă ancheta pe cont propriu pentru a afla dacă într-adevăr „fata cu părul de foc” s-a sinucis.

Fratele îndrăgitei artiste nu are în momentul de față nicio sursă de finanțare, motiv pentru care cere donații din partea oamenilor care au iubit muzica Mădălinei Manole. Marian speră să afle adevărul pentru a avea în cele din urmă liniște sufletească.

ADVERTISEMENT

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară, din afară”, a spus fratele Mădălinei Manole, într-o emisiune de la Antena Stars, relatează antena3.ro.

Ancheta în cazul morții Mădălinei Manole ar putea fi reluată

„Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a completat Marian Manole care afirmă că în toți acești ani singurul care a luptat pentru aflarea adevărului a fost tatăl său.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este decis să lupte din răsputeri pentru a afle cele petrecute în dimineața zilei de 14 iulie 2010 când artista și-a pus capăt vieții după ce a băut un insecticid foarte periculos numit Furadan.

Familia nu a crezut nicio secundă că Mădălina Manole a ales să încheie socotelile cu viața, făcându-l vinovat pentru moartea vedetei pe nimeni altul decât Petru Mircea care la vremea respectivă îi era soț artistei.

ADVERTISEMENT

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul”, a mai spus fratele regretatei cântărețe care a murit la 43 de ani.

Marian Manole a mai declarat că are în momentul de față o echipă de profesioniști care va căuta adevărul legat de moartea prematură a cântăreței de muzică ușoară, dar pentru asta are nevoie de sprijin financiar din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață a lăsat în urma sa și un bilet de adio, stingându-se din viață chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, dar cu toate acestea părinții săi, Ion și Eugenia Manole, au continuat să-l acuze pe soț de moartea ei.

Mădălina Manole are un băiat care a fost crescut de Petru Mircea, rudele artistei văzându-l extrem de rar.

 

ADVERTISEMENT
Tags: