Fotbal international

Cazul “Neymar – Barcelona” se mută la tribunal! Aproape 100 de milioane de euro sunt în joc

03.09.2019 | 23:10
Cazul "Neymar la Barcelona" se mută la tribunal! Aproape 100 de milioane de euro sunt în jocSursă Foto: Hepta

Neymar și clubul Barcelona se dau reciproc în judecată, la doar câteva zile după eșecul tratativelor în urma cărora starul brazilian putea reveni pe Camp Nou. Jucătorul cere suma de 27 de milioane de euro, un bonus din contractul semnat cu gruparea catalană cu scurt timp înainte de mutarea la Paris, în timp ce Barcelona cere daune de 70 de milioane, pe motiv că Neymar nu și-a respectat acordul semnat.

Barcelona și Neymar se dau reciproc în judecată

Neymar nu doar că nu a revenit la Barcelona în această vară, dar va și avea un conflict în sala de judecată cu gruparea catalană. Șefii de Camp Nou îi cer daune jucătorului în valoare de 70 de milioane de euro pentru că nu și-a respectat contractul semnat cu câteva săptămâni înainte de a pleca la PSG, în timp ce starul brazilian vrea 27 de miloane de euro, pentru un bonus stipulat în același contract, anunță AS.

Cazul se va judeca la un tribunal din capitala Cataluniei pe data de 27 septembrie. Neymar ar fi încasat o parte din bonusul de 40 de milioane, dar Barcelona a refuzat să plătească restul sumei, având în vedere că starul brazilian a cerut să fie lăsat să plece la PSG.

Neymar a rămas la PSG. Sursă Foto: Hepta
Neymar a rămas la PSG. Sursă Foto: Hepta

Neymar a rămas pe Parc des Princes

Cel puțin până în ianuarie, când perioada de mercato se va redeschide, Neymar a rămas jucătorul celor de la Paris Saint Germain. Conform presei spaniole, atât Real Madrid, cât și Barcelona au dorit transferul brazilianului, dar pretențiile financiare ale șefilor parizienilor au fost considerate exagerate.

Barcelona a fost cel mai aproape să-l aducă pe Neymar, dar chiar și oferta de 100 de milioane de euro plus Ousmane Dembele (sub formă de împrumut un sezon) și Ivan Rakitic, a fost refuzată de șeicii de pe Parc des Princes.

  • 27 de ani are Neynar
  • 4 ani a jucat brazilianul la Barcelona

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri