News
notix pixel id

Cazul șocant din Mehedinți, al fetei incendiate de Ion Turnagiu, un criminal eliberat condiționat, a ajuns în presa internațională

20.06.2020 | 15:36
Cazul șocant din Mehedinți, al fetei incendiate de Ion Turnagiu, un criminal eliberat condiționat, a ajuns în presa internațională
Ion Turnagiu, criminalul din Mehedinti care a incendiat o fată de 17 ani, a murit la spital. Sursa foto: aktual24.ro
ADVERTISEMENT

La mijlocul lunii iunie, un caz din județul Mehedinți șoca opinia publică din România: o fată de 17 ani era incendiată de un criminal eliberat condiționat.

Ieșit din închisoare în 2019, deși avusese o condamnare definitivă pe viață, Ion Turnagiu a recidivat cu un gest macabru, care a ajuns și în presa internațională.

Acesta are deja 5 crime la activ, iar acum a dat foc unei tinere, care se zbate în aceste zile să supraviețuiască, cu arsuri grave pe corp.

ADVERTISEMENT

Cazul fetei incendiate în Mehedinți, de un criminal eliberat condiționat, a ajuns în presa internațională

Drama tinerei de 17 ani din Mehedinți, incendiată de criminalul Ion Turnagiu, a fost prezentat și în presa internațională.

Cei de la EuroNews scriu că ”România a fost zguduită după ce a apărut informația că suspectul în tentativa de omor era un criminal în serie, care fusese eliberat din închisoare”, notează Libertatea.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul site internațional de știri mai notează și felul în care minora a ajuns în această stare gravă: ”Pe tânăra în vârstă de 17 ani a fost turnată benzină și fata a fost apoi incendiată, potrivit procurorului Petrică Cercel. În prezent, se află într-o stare critică la un spital din Capitală, după ce a suferit arsuri pe 90% din corp”.

”Bărbatul s-a dus în casa fetei, a intrat în cameră, a turnat benzină pe ea și apoi a plecat. Bunica dormea ​​și dacă nu ar fi fost fratele ei, fata ar fi fost probabil arsă până murea”, a explicat Petrică Cercel conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Cazul din Mehedinți, o răzbunare a criminalului

Incendierea fetei de 17 ani din Mehedinți pare a fi o răzbunare a bărbatului, după ce fata a depus o plângere la poliție împotriva acestuia. Incidentul a avut loc în comuna Dârvari.

Se pare că adolescenta dormea în momentul în care bărbatul a venit peste ea în cameră. Bărbatul a stropit-o cu benzină, i-a dat foc și a fugit.

ADVERTISEMENT

Ion Turnagiu a fost condamnat în anul 1994 la închisoare pe viață, după ce a comis nu mai puțin de cinci crime. După doar 25 de ani de închisoare, el a fost eliberat condiționat, pentru bună purtare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri