Fotbal intern

Ilie Poenaru și trei fotbaliști de la Clinceni, pozitivi înainte de Academica – FCSB. Update exclusiv

21.04.2021 | 15:51
Ilie Poenaru si trei fotbalisti de la Clinceni pozitivi inainte de Academica  FCSB Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte meciul cu FCSB, din etapa a doua a play-off-ului, au fost descoperite patru cazuri de Covid-19 la formația Academica Clinceni.

UPDATE, 21 aprilie, ora 15:51 / FANATIK a aflat numele persoanelor infectate din lotul Academicii Clinceni, înainte de meciul cu FCSB. Antrenorul Ilie Poenaru și fotbaliștii Amir Bilali, Lucian Dumitriu și Jovan Markovic au fost depistați pozitiv la noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 21 aprilei, ora 15:07 /

Întâlnirea este programată să se dispute joi, 22 aprilie, de la ora 20:15, pe stadionul Ion Comșa din Călărăși.

Din informaţiile FANATIK, jucătorii Alexandru Buziuc şi Adrian Niţă sunt refăcuți după accidentările suferite, ei fiind apți după ce au apelat la “vraciul” Marijana Kovacevic pentru a se pune pe picioare mai repede.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu FCSB, Academica Clinceni are patru cazuri de Covid-19

În preziua meciului Academica Clinceni – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului, prosport.ro a anunțat că patru jucători ai formației antrenate de Ilie Poenaru au avut teste pozitive la Covid-19 și au intrat deja în izolare.

Numele celor patru fotbaliști nu au fost făcute publice, dar vestea este una teribilă pentru ilfoveni care și așa păreau echipa cea mai slabă dintre cele prezente în play-off-ul din Liga 1.

ADVERTISEMENT

În mod normal, dacă ceilalți jucători de la Academica Clinceni vor avea teste negative partida se va disputa așa cum a fost programată, însă este clar că antrenorul Ilie Poenaru va avea și mai multe bătăi de cap pentru duelul cu liderul clasamentului.

FCSB, emoții cu Florin Tănase

Pe lângă Buziuc și Niță, Andrei Miron i-a făcut și el o vizită Marijanei Kovacevic și s-a recuperat miraculos după ce era suspect de ruptură musculară după accidentarea din startul întâlnirii cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

În schimb, FCSB are emoţii cu Florin Tănase. FANATIK  a anunţat în exclusivitate că golgheterul echipei a ieşit din antrenamentul de marţi, după ce a acuzat dureri la picior. Mijlocaşul liderului era deja măcinat de nişte probleme la spate.

Mulțumit de aportul lui Ionuț Panțîru în partida cu FC Botoșani, când a înscris golul victoriei, Gigi Becali a transmis staff-ului tehnic că fundașul stânga nu trebuie să mai lipsescă dintre titulari, indiferent de postul pe care va fi folosit.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,40 este cota pentru „total goluri: 2-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT