ADVERTISEMENT
News

Cazuri de COVID-19 la Opera Română! Mai mulți artiști ar fi infectați

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 14:59
Cazuri de COVID-19 la Opera Română! Mai mulți artiști ar fi infectați
Opera Națională și-a anulat spectacolele. Sursa foto - facebook

Cazuri de COVID-19 la Opera Română acolo unde mai mulţi dintre artiştii care au urcat pe scenă, la cel mai recent spectacol, ar fi fost depistaţi cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, numărul exact al acestora nu este confirmat. Oficial – nu a fost efectuată nicio ancheta DSP și nici nu există vreun comunicat în această privinţă.

Jurnaliștii de la Observator news spun că au mărturii ale angajaţilor şi familiilor lor. Cert este că spectatorii au fost anunţaţi pe site că următoarele spectacole au fost anulate.

ADVERTISEMENT

Coronavirus la Opera Română!

Sursa citată scrie că aproximativ 11 artişti ai Operei Naţionale ar fi infectaţi cu noul coronavirus. Există și un nume sigur.

Printre cei care au COVID-19 se numără şi tenorul Daniel Magdal care ar fi confirmat printr-un mesaj că a fost testat pozitiv.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulţi care au COVID şi domnul director nu vrea să închidă instituţia sau să facă ceva, să cheme DSP-ul.

Muşamalizează totul şi nu înţeleg de ce! Acum prezentatorul e internat în spital, dar sunt care au COVID şi încă mai dau pe la Operă”, a spus mama unei angajate

ADVERTISEMENT

Declarația aparține unei femei bolnave de cancer a cărei fiică refuză să mai vină acasă din cauza faptului că se teme să nu îşi infecteze mama.

„Fata mea lucrează acolo însă nimeni, nimeni nu îndrăzneşte să spună nimic pentru că îşi pierd locurile de muncă”, a continuat femeia.

ADVERTISEMENT

„Am încercat şi noi să luam legătura cu conducerea Operei Naţionale în repetate râmduri, atât prin directorul de comunicare, cât şi prin managerul general.

Nu am primit însă niciun răspuns. Pe site-ul Operei Bucureşti scrie că din motive obiective spectacolele de săptămâna aceasta sunt anulate”, au explicat jurnaliștii

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!