Căzut în dizgrație la Dinamo, Fabbrini e dorit de o echipă din Liga 1: „L-aș lua oricând”

Gabriela Gheorghe   
în Casa Pariurilor Liga 1
12/09/2020, 20:14
Căzut în dizgrație la Dinamo, Fabbrini e dorit de o echipă din Liga 1: „L-aș lua oricând”
Diego Fabbrini in meciul de fotbal dintre Dinamo si AFC Hermannsdt din prima etapa a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni, 24 august 2020.© FOTO:Sport Pictures

Mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani) nu mai este dorit la Dinamo București, dar are oferte de la alte echipe. Din cauza prestațiile dezamăgitoare el nu mai intră în planurile lui Cosmin Contra, care pare să-și contureze deja o echipă standard pe care se va baza în continuare.

Cosmin Contra, tehnicianul dinamoviștilor, nu este mulțumit de jucător, dar fotbalistul s-ar putea întoarce la FC Botoșani, unde finanțatorul Valeriu Iftime îl vrea.

Patronul echipei din Moldova îl dorește gratis și să fie de acord cu un salariu mai mic decât cel pe care îl încasează în  „Ștefan cel Mare”, 18.000 de euro pe lună.

Diego Fabbrini e dorit în Liga 1: „Dacă vine în condițiile mele, îl iau mâine!”

„Fabbrini este un fotbalist formidabil, în opinia mea. El trebuie să joace în slujba echipei, dar asta depinde și de echipă.

Eu l-aș lua oricând înapoi, doar că pretențiile lui financiare sunt foarte mari. Eu nu pot să plătesc salariul respectiv. Dacă vine la condițiile mele, îl iau mâine!

Nu, bani pentru transfer nu dăm! Pot plăti doar un salariul decent, așa cum am plătit când a venit la mine acum doi ani”.

„Vă garantez că într-un an de zile pleacă într-un campionat puternic”

„După ce a plecat, nu a mai arătat nicăieri un fotbal bun. Eu îl aștept la Botoșani și vă garantez că într-un an pleacă într-un campionat puternic. Dar asta înseamnă să accepte regulile noastre și să asculte de Marius Croitoru.

El trebuie să renunțe la bani. El nu poate să câștige bani în România. Dacă vrea, în România își poate reface viața, fotbalistic vorbind. Dă un randament foarte bun și după aceea se transferă la o echipă din afară”, a spus Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Fabbrini a evoluat pentru echipa din Moldova între septembrie 2018 și iulie 2019. A strâns 32 de meciuri în tricoul lui FC Botoșani și a reușit 5 goluri și 5 pase de gol.

  • 450.000 de euro valorează italianul Diego Fabbrini, conform site-ului trasfermarkt
Închide ×