Fotbal intern

CCA a decis cine arbitrează Dinamo – U Craiova, derby-ul etapei 20

15.12.2018 | 08:48
CCA a decis cine arbitreaza Dinamo  U Craiova derbyul etapei 20

CCA (Comisia Centrală a Arbitrilor) a decis cine arbitrează meciul pe care Dinamo Bucureşti îl va disputa împotriva echipei U Craiova, azi, de la ora 20.00, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, în etapa cu numărul 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDOE pe www.fanatik.ro.

Azi, de la ora 20.00, Dinamo va încerca să producă surpriza pe propriul teren în meciul pe care îl va juca împortiva lui U Craiova, echipă care se află după 19 meciuri jucate în actualul sezon din Liga 1 Betano pe locul 3, cu 35 de puncte, la 5 în spatele liderului CFR Cluj. “Câinii” au nevoie de o victorie în faţa oltenilor pentru a spera la un loc de play-off, după ce au reuşit să adune 19 puncte din 19 meciuri.

Marius Avram va arbitra Dinamo – U Craiova, derby-ul etapei 20

Comisia centrală a Arbitrilor a anunţat cine va conduce Dinamo – U Craiova, derby-ul rundei cu numărul 20 din Liga 1 Betano. Marius Avram a fost delegat la meciul care va avea loc în “Ştefan cel Mare”, iar acesta o să fie ajutat de Mircea Orbuleţ şi Ciprian Danşa. Rezervă va fi Iulian Călin. Totodată, Marin Dorobanţu şi Romulus Chihaia sunt cei doi observatori trimişi de CCA.

Înaintea întâlnirii directe dintre Dinamo şi U Craiova, Devis Mangia, antrenorul grupării din Bănie, a declarat că se teme de atacantul italian Mattia Montini şi a dezvăluit că jucătorul “câinilor” a făcut mereu meciuri mari împotriva sa când juca în Italia. De partea cealaltă, Mircea Rednic a fost optimist la conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului şi a dezvăluit că se gândeşte încă la play-off deşi echipa sa se află la două puncte de retrogradare.

Dinamo Bucureşti – U Craiova, azi, ora 20.00, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida este LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro şi se poate vedea pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport.