Sport

CCA, decizie de neînțeles! Cine va arbitra Dinamo – U Cluj, în vreme ce Istvan Kovacs a fost trimis la Chindia – Chiajna

Adrian Cojocaru a fost desemnat de CCA să arbitreze meciul de baraj dintre Dinamo și Universitatea Cluj, în timp ce Istvan Kovacs a fost delegat la partida dintre Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna
28.05.2022 | 14:25
CCA decizie de neinteles Cine va arbitra Dinamo  U Cluj in vreme ce Istvan Kovacs a fost trimis la Chindia  Chiajna
Dinamo nu a câștigat niciunul dintre cele 3 meciuri arbitrate de Adrian Cojocaru. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Returul barajului dintre Dinamo și Universitatatea Cluj va fi arbitrat de Adrian Cojocaru, în timp ce Istvan Kovacs a fost trimis la meciul dintre Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna.

CCA, delegare surpriză la Dinamo – U Cluj

Adrian Cojocaru a fost în mod surprinzător alegerea Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru meciul dintre Dinamo și Universitatea Cluj. Centralul va fi ajuta de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a câștigat niciunul dintre cele meciuri din acest sezon arbitrate de Cojocaru: CS Mioveni – Dinamo 2-0, Dinamo – FCU Craiova 0-0, Gaz Metan – Dinamo 2-1, în timp ce U Cluj a pierdut cu 1-0 la Petrolul, iar Erik Lincar a fost mulțumit de prestația acestuia: „Eu tot timpul am încercat să fiu corect și pot să spun că în această seară arbitrajul a fost bun”.

Istvan Kovacs a arbitrat finala UEFA Conference League dintre AS Roma și Feyenoord, câștigată cu 1-0 de către echipa lui Jose Mourinho, iar la meciul Chindia-Chiajna va fi ajutat de Ovidiu Artene și Ciprian Danșa.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs va fi singurul arbitru român la Campionatul Mondial din Qatar

Istvan Kovacs a fost delegat oficial pentru meciurile de la Campionatul Mondial, iar Adrian Porumboiu consideră că va fi prezent și în fazele superioare ale competiției: „O veste excelentă atât pentru el, în primul rând pentru el, și tot în același plan și pentru arbitrajul românesc. Trebuie să tratăm acest moment ca atare, la înâlțimea evenimentului. Este extraordinară poziția pe care o are. 

Va face față cu brio, pentru că e pregătit și nu poate să comită erori pentru că totul e controlat cu VAR. La ofsaid nu are probleme, la 11 metri iar are timp să vadă faza și să ia decizia corectă. Eu îl văd să arbitreze la fazele superioare ale Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

El acum nu trebuie decât să se mențină acolo în stratosferă. Sunt bucuros că e și un vasluian acolo și mă refer la Ovidiu Artene, un copil tare bun și serios. E ceea ce trebuie, are toate calitățile necesare unui arbitru”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dusan Uhrin i-a anunțat pe jucători că va continua la Dinamo

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dusan Uhrin Jr. i-a anunțat pe jucători că va rămâne antrenorul lui Dinamo indiferent dacă echipa va retrograda sau va continua în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Acest anunț înainte de un meci capital are rolul să îi motiveze pe jucători, aflați cu moralul la pământ după înfrângerea cu 2-0 de la Cluj.

ADVERTISEMENT