News

Ce a ajuns să facă astăzi Dana Războiu după ce a renunțat complet la televiziune

28.08.2019 | 16:13
Ce a ajuns sa faca astazi Dana Razboiu dupa ce a renuntat complet la televiziune

Există viață și după presă! Ce a ajuns să facă astăzi Dana Războiu după ce a renunțat complet la televiziune a acceptat să spună chiar ea într-un interviu în care a vorbit deschis despre traume și mai ales rețeta succesului de a le lăsa în spate. Fosta prezentatoare spune că toate problemele au întărit-o și i-au arătat că poate să depășească orice provocare. După ce și-a abandonat cariera, Războiu și-a dedicat timpul copiilor care vor să își urmeze pasiunile în viață.

Ce a ajuns să facă astăzi Dana Războiu după ce a renunțat complet la televiziune

În copilărie a fost destul de băiețoasă. Dana Războiu spune că juca fotbal cu băieții, dar își aduce aminte cu plăcere și de vacanțele la bunici. Îi ajuta pe aceștia cu treburile din gospodărie, însă și cu cele agricole. Vedetei i-a plăcut să învețe și povestește că a fost premiantă ani la rând. Cu toate acestea, în adolescență a devenit rebelă și a început să asculte muzică rock. A existat și un moment înfiorător în viața ei.

Dana Războiu a vorbit cu durere despre părintele ei, pe care și-l amintește ca fiind un om corect, serios, integru și demn. „El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…)

Ce a ajuns să facă astăzi Dana Războiu după ce a renunțat complet la televiziune. Dana Războiu
Dana Războiu își aduce aminte de vacanțele la bunici. Sursa foto – facebook

Drama din spatele zâmbetului

Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el”, a declarat vedeta pentru Adevărul. Acum, Dana Războiu se ocupă de copii.

Fosta prezentatoare a organizat prima competiție de robotică din România, după ce a strâns bani de la marile companii și a reușit să facă mai multe echipe de copii. Nu s-a oprit aici – a făcut o caravană, a mers din oraș în oraș, a cumpărat imprimante și kituri pe care le-a donat școlilor, iar acum se bucură de realizările sale.