Life

Ce a ajuns să facă Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV: „Dați, măi, un euro fiecare”

Ce a ajuns să facă Florin Călinescu după ce a plecat de la Pro TV? Fostul jurat de la „Românii au talent” a vorbit despre planurile sale.
25.08.2021 | 15:33
Ce a ajuns sa faca Florin Calinescu dupa plecarea de la Pro TV Dati mai un euro fiecare
ADVERTISEMENT

Ce a ajuns să facă Florin Călinescu după ce a plecat de la Pro TV, postul unde a lucrat mai bine de două decenii. Actorul a dezvăluit că are de gând să ofere consultanță TV de acum încolo.

Florin Călinescu și-a găsit și un proiect care s-a născut dintr-o pasiune a sa, și anume fotbalul. Astfel, marele actor și-ar dori să fie patron în lumea fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ce a ajuns să facă Florin Călinescu după plecarea de la Pro TV

Iată ce a ajuns să facă Florin Călinescu după ce a plecat de la Pro TV. Fostul jurat de la „Românii au talent” este pasionat de fotbal, ba chiar a fost alături de Rocar la un moment dat.

Echipa sa preferată este Poli Timișoara, iar marele actor ar vrea să devină patron în lumea fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

„La Rocar am ajuns pentru că aveam o prietenie bizară. Pentru mine prietenia nu e selectivă. Gheorghe Florea era ospătar pe la Orșova și în tinerețe mi-a dat doi mici și-o bere.

Lui i s-a părut că sunt pe cai mari la ProTV… Eu am venit cu drag, dar am zis că nu fac nimic.

Era clar că sunt niște lucruri acolo… Am picat în B mândri, pe teren, pentru că n-am vândut niciun minut.

ADVERTISEMENT

Erau echipe care făceau trei schimbări la pauză, iar prin repriza a doua doi ieșeau că aveau întindere… Cum să demonstrezi asta?”, a declarat Florin Călinescu, potrivit b1tv.ro. 

Florin Călinescu le-a cerut bani suporterilor

Vedeta a făcut apel la cei 200.000 de suporteri ai bănățenilor și speră că aceștia îl vor ajuta. Fanii echipei de fotbal Poli Timișoara au fost invitați să cotizeze cu un euro. Florin Călinescu vrea ca aceștia să cotizeze lunar cu o anumită sumă și să dețină acțiuni în cadrul clubului de fotbal, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara.

Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi face echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari… Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege.

E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta. Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi măi un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a mai spus Florin Călinescu.

Anul trecut, atunci când a candidat la alegerile locale, Florin Călinescu a trecut în declarația de avere toate bunurile sale. Acesta deține un teren de de1,8 Ha în Argeș și unul de 219 mp în Brașov.

El mai deține două apartamente în București, unul în Timișoara și o casă de vacanță la Brașov. Actorul are o sumă de 62.000 de euro în conturi, conform declarației de avere de anul trecut.

Acesta mai deține un restaurant și o firmă de producție cinematografică video și de programe TV, „Florin Călinescu Media Company Impex SRL”.

ADVERTISEMENT