Life

Ce a ajuns să facă Monica Gabor pentru bani. Cu ce se ocupă în America

29.03.2021 | 15:55
Ce a ajuns sa faca Monica Gabor pentru bani Cu ce se ocupa in America
ADVERTISEMENT

Monica Gabor s-a reprofilat de când s-a mutat în America la Mr. Pink, împreună cu fiica ei, iar acum se ocupă cu educația, și nu doar a fiicei sale. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a schimbat complet stilul de viață, dar și jobul. 

După ce fostul afacerist din Izvorani a rămas falit, fiica lui și a Monicăi, Irinuca, a plecat în SUA cu mama ei pentru a avea o viață mai bună, iar lucrurile s-au schimbat enorm pentru fiecare dintre ele.

ADVERTISEMENT

Astfel, Monica Gabor a devenit profesoară suplinitoare în SUA, după cum a declarat fostul ei partener de viață în cadrul unei emisiuni. Tânăra de 33 de ani a declarat de mai multe ori că este fericită cu noua ei viață și cu bărbatul de lângă ea, omul de afaceri Mr. Pink.

Ce a ajuns să facă Monica Gabor pentru bani. Cu ce se ocupă în America

Cu toate că trăiește în SUA și are alături de ea un partener milionar, Monica Gabor a fost nevoită să se angajeze și nu orice job. Acum este profesoară suplinitoare, în mod oficial, iar fostul ei soț este mândru de ea și de felul în care o educă pe fiica lor.

ADVERTISEMENT

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Fostul milionar a văzut-o pe Monica Gabor, care a făcut recent o vizită în România, și a rămas cu o impresie foarte bună despre ea. Irinel Columbeanu a relatat, pentru aceeași sursă, despre cum a jumulit fiica lui o rață de Ziua Reunoștinței, pentru că varianta fără pene era mai scumpă.

ADVERTISEMENT

Judecând după delarațiile afaceristului, se pare că Monica Gabor și Mr. Pink încearcă să facă economii și nu trăiesc în stilul luxos cu care era obișnuită fosta doamnă Columbeanu cu mai bine de un deceniu în urmă.

„Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: am venit acasă și am jumulit-o eu! Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a continuat Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor locuiește de ani buni în SUA alături de Mr. Pink, iubitul ei, care are și el un fiu din prima căsnicie. În ultima vreme, Monica Gabor și Irinuca nu au mai fost active pe rețelele sociale, lucru ce i-a făcut pe internauți să-și pună întrebări.

ADVERTISEMENT