Life

Ce a ajuns să facă o femeie de 51 de ani pentru bani. Clipurile ei au devenit virale: ”Unii vecini mă urăsc!”

O femeie în vârstă de 51 de ani a găsit job-ul perfect. Chiar dacă unii o critică, sau o invidiază pentru alegerea făcută, aceasta se simte mai bine ca oricând.
13.12.2022 | 08:52
Ce a ajuns sa faca o femeie de 51 de ani pentru bani Clipurile ei au devenit virale Unii vecini ma urasc
Ce job neașteptat are o femeie de 51 de ani. Clipurile sale au devenit virale. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea unei femei de 51 de ani a devenit virală. Pentru ea, vârsta nu a contat deloc atunci când și-a ales noul job.

Ce job neașteptat a ajuns să aibă o femeie de 51 de ani

Protagonista este doamna Robinson. Deși are peste 50 de ani, femeia nu își arată deloc vârsta. Se menține în formă, are un abdomen bine sculptat și de asemenea, pe față, semnele îmbătrânirii nu se văd deloc.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care mulți nu i-ar da deloc vârsta. Iar pentru că arată impecabil, doamna Robinson a decis să profite de acest lucru atunci când și-a ales un nou job.

În trecut, aceasta a fost profesoară și totodată a ocupat și funcția de președinte al asociației de părinți și profesori din orașul ei. Între timp însă, odată cu trecerea în vârstă, doamna Robinson s-a hotărât să mai încerce și altceva nou.

ADVERTISEMENT

I-a venit ideea pe la 50 de ani, iar rezultatul a întrecut așteptările. Profesoara a devenit model pe o platformă destinată adulților, din care câștigă și bani, iar nu puțini sunt cei care plătesc pentru a-i vedea fotografiile.

De asemenea, doamna Robinson câștigă bine și din alte platforme de socializare. Aceasta are peste 180.000 de urmăritori pe TikTok, iar fanii sunt de-a dreptul încântați de tot ceea ce postează.

ADVERTISEMENT

”Nu e de mirare că unii vecini mă urăsc!”, a dezvăluit fosta profesoară, potrivit celor de la thesun.co.uk, vizibil încântată de activitatea ei.

@mrsrobinsonn It seemed like a good idea at the time🥰 #momsover50 #spiderman #goodforyou #duetme #70sbaby #redhead #uk #fyp ♬ good 4 u – 🍪

Doamna Robinson, criticată pentru noua ei activitate

Toate aceste lucruri nu vin doar cu beneficii, povestește ea. Doamna Robinson a ajuns să fie criticată pentru modul în care se afișează, având în vedere că la bază, aceasta este profesoară.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulți care trimit mesaje despre modul în care arăt. Ei zic că sunt prea atrăgătoare pentru a fi profesoară”, a mai completat femeia.

Toate aceste lucruri nu o afectează deloc, după cum povestește chiar ea. Doamna Robinson se bucură de noul ei job și nu ține cont de părerile celorlalți.

Clipurile ei au devenit virale pe internet, iar aceasta nu are în plan să se oprească prea curând, pentru că, spune ea, întreaga activitate îi aduce o satisfacție destul de mare.

ADVERTISEMENT