Life

Ce a ajuns să facă Viorel Stegaru, după ce el și Vulpița au părăsit Capitala. Bărbatul s-a întors în satul natal

20.09.2020 | 13:32
Ce a ajuns sa faca Viorel Stegaru dupa ce el si Vulpita au parasit Capitala Barbatul sa intors in satul natal
Ce a ajuns să facă Viorel Stegaru, după ce el și Vulpița au părăsit Capitala. Bărbatul s-a întors în satul natal. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Viorel și Veronica Stegaru s-au bucurat timp de 8 luni de celebritate, însă de două săptămâni s-au întors la Blăgești, județul Vaslui, de dragul fiicei lor, Maria, care le-a simțit dorul enorm în ultima perioadă. Cei doi soți sunt în continuare activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent.

Dacă zilele trecute Vulpița le-a arătat internauților livada sa de pomi fructiferi, iată că de data aceasta aflăm ce se întâmplă cu soțul ei. Vedeta Acces Direct a postat un scurt video pe contul de Instagram, mesajul adăugat în dreptul ei fiind legat de muncile de la țară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi s-au filmat în satul natal, la vie. Cel mai probabil soții au mers la cules de struguri, ambii fiind îmbrăcați cu tricouri negre. Veronica a ales pentru filmuleț și un efect cu ochelari de soare, semn că „celebritatea” a învățat-o ceva.

Ce face Viorel Stegaru de când a ajuns acasă. Vulpița a făcut totul public

Concret, Viorel și Vulpița s-au întors la munca de jos și s-au pus serios pe treabă, mai ales că toamna este sezonul culegerii roadelor. Cel mai probabil, fanii îi vor mai vedea în astfel de ipostaze și susțin că ar trebui să muncească, nu să „întindă mâna”.

ADVERTISEMENT

Plecarea neașteptată din București s-a petrecut la scurt timp după ce Viorel Stegaru a lansat prima lui piesă. Colaborarea cu Ana Ciulpan le-a adus soților din județul Vaslui vizibilitate în mediul online, melodia având peste 130.000 de urmăriri pe Youtube.

Vulpița, gânduri serioase pentru deschiderea unei afaceri

Este foarte bine, uitați-vă. Am cireșe, am de toate… mere! Aveți ce vreți, să veniți la livada lui Vulpița.

ADVERTISEMENT

Dar nu pot să intru acum pentru că e încuiată de mine. Uitați-vă, are și lacăt pus”, spunea Vulpița recent în mediul online.

Mai mult decât atât, tânăra a mărturisit că vrea să-și deschidă o mică afacere în satul natal, mai ales că a strâns ceva bănuți de pe urma aparițiilor în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, dar și mulțumită melodiilor lansate pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT

Așadar, Viorel și Veronica Stegaru s-au conformat la viața de dinainte de venirea în Capitală și încearcă pe cât posibil să fie în continuare activi pe rețelele de socializare. În prezent, cei doi sunt urmăriți de peste 200.000 de persoane.

ADVERTISEMENT