Life

Ce a ajuns să vândă Oana Roman pentru a-și reveni după pierderile financiare suferite pe perioada izolării

16.05.2020 | 16:20
Ce a ajuns sa vanda Oana Roman pentru asi reveni dupa pierderile financiare suferite pe perioada izolarii
Oana Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Perioada izolării a afectat-o destul de mult pe Oana Roman. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a ajuns să vândă lucrurile la care ținea pentru a ieși din sărăcia în care a băgat-o pandemia de coronavirus.

Oana Roman vinde un ceas cu o valoare sentimentală uriașă pentru ea

Vedeta, care are grijă de o fetiță, oferă contra sumei de 1.500 de euro ceasul pe care l-a primit cadou când a terminat facultatea, unul dintre obiectele cu valoare sentimentală uriașă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Oana a mai vorbit până acum despre situația e financiară și a spus că are probleme economice de când a început pandemia de coronavirus, însă nimeni nu și-ar fi închipuit că ele ar fi atât de mari. În toată această perioadă de izolare s-a bucurat de ajutor de la mame ei, Mioara, și de la partenerul ei, Marius Elisei.

„Am căutat pe net prețuri. Îl dau cu 1.500 de euro”

Ceasul pe care îl vinde este produs de firma Cartier, iar fosta prezentatoare de televiziune îl deține de pe vremea când termina facultatea.

ADVERTISEMENT

„M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect. Ceas Must de Cartier. L-am primit acum peste 20 de ani când am terminat facultatea. L-am purtat puțin pentru că în general port ceas mare și seara nu port deloc. Nu mai am cutia lui, doar săculețul”, a spus Oana Roman, potrivit libertatea.ro.

„Este un obiect de colecție pentru că nu cred că se mai face acest model la Cartier. Se poate verifica autenticitatea oriunde dorește eventualul cumpărător. Eu i-am schimbat bateria și cureaua doar la Cartier în Franța”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

„Am căutat pe net prețuri, am găsit pe un singur site de vintage, era în jur de 2.000 de lire sterline. Îl dau cu 1.500 de euro”, a încheiat fosta realizatoare a mai multor emisiuni la Kanal D.

Cu siguranță Oana va reuși să iasă din acest impas economic, așa cum a făcut-o de atâtea ori până acum.

ADVERTISEMENT