Life

Ce a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tăviță la tăierea moțului. Părinții nu se așteptau

Ce a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu la tăierea moțului. Conform tradițiilor, viitorul sună promițător pentru Luca Tiago.
12.09.2022 | 07:57
Ce a ales fiul lui Dani Otil si al Gabrielei Prisacariu de pe tavita la taierea motului Parintii nu se asteptau
Obiectele alese de fiul lui Dani Oțil de pe tăviță la tăierea moțului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a împlinit un an, iar părinții i-au organizat petrecerea de tăiere a moțului. Conform tradiției, micuțul a trebuit să aleagă de pe tăviță trei obiecte care să „prezică” ce meserie va avea pe viitor.

Ce a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tăviță la tăierea moțului? Reacția vedetei Antena 1 când a văzut ce-l atrage pe Luca Tiago

Luca Tiago a împlinit un an, iar părinții săi, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, i-au organizat o petrecere pe cinste, de la care nu au lipsit nici tradițiile.

ADVERTISEMENT

Momentul tăviței este unul dintre cele mai așteptate la acest tip de evenimente, deoarece se presupune că cele trei obiecte pe care copilul le alege primele, îi vor dicta acestuia viitorul și meseria pe care o avea.

Astfel, judecând după acest lucru, Luca Tiago pare că-i va călca pe urme tatălui său, spre surprinderea mamei, care nu se aștepta la obiectele selectate.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru mașini a lui Dani Oțil poate fi dusă mai departe cu succes de către băiatul lui. În ciuda insistențelor prezentatorului de la Neatza să aleagă „suta de dolari”, Luca Tiago a avut alte planuri.

Primul lucru care l-a atras a fost cheia unui autoturism. Băiețelul s-a întins apoi către un microfon, ceea ce l-a făcut pe tatăl său să aibă o reacție haioasă.

ADVERTISEMENT

„Prezentator cocalar?”, a întrebat surprins Dani Oțil.

După ce s-a desprins cu greu de microfon, Luca Tiago s-a întors, cumva, la ceea ce l-a atras prima dată și a ridicat de pe tăviță o mașinuță de jucărie.

Ce meserie își dorește Dani Oțil să aibă fiul său: „Să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani”

Într-un interviu acordat cu puțin timp înainte, Dani Oțil a declarat că nu va ține cont foarte mult de ceea ce va alege Tiago de pe tăviță. Vedeta a mărturisit că îl susține pe fiul său în orice meserie ar vrea să aibă, atâta timp cât o să obțină și câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu. Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează…

Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi pentru că nu am fost eu educat așa”, a dezvăluit Dani Oțil pentru SpyNews. 

ADVERTISEMENT