Life

Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel a murit acum patru ani

Regretata actriță Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr și prima soție a lui Florin Piersic, nu a fost uitată de cei dragi, dovadă chiar locul de veci unde se odihnește după ce și-a pierdut viața în urmă cu 4 ani.
01.07.2021 | 11:22
Ce a aparut la mormantul primei sotii a lui Florin Piersic Tatiana Iekel a murit acum patru ani
Ce a apărut la mormântul primei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel a murit acum patru ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă a murit la Spitalul Militar din Capitală, avându-l alături pe fiul ei, fără ca sicriul să fie depus la vreun teatru din Capitală. Înmormântarea a fost ținută secretă, vestea tristă fiind făcută publică la 3 zile de la conducerea pe ultimul drum.

Florin Piersic și fiul său au fost singurii care au participat la slujba de înmormântare, de atunci trecând patru ani. Actorul nu a reușit să viziteze prea des locul de veci al primei sale soții, mai ales de când cu pandemia, însă acum au avut loc unele schimbări.

ADVERTISEMENT

Se pare că artistul sau băiatul său au mers mai des la cimitirul aflat la periferia Bucureștiului, asta pentru că mormântul regretatei Tatiana Iekel este complet diferit. Potrivit ciao.ro, actrița are veșnic o lumânare aprinsă la căpătâi.

Schimbări la locul de veci al regretatei Tatiana Iekel, fosta soție a lui Florin Piersic

Florile nu lipsesc nici ele de la locul de veci al Tatianei Iekel. Mormântul primei soții a lui Florin Piersic a fost curățat de ierburi și este pregătit să fie amenajat cât mai frumos sau chiar să se planteze flori pe el.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată, că regretata actriță are două ghivece cu flori pe mormânt, dar și o tăblie pe care sunt așezate mai multe scoici aduse cel mai probabil de pe litoral.

Crucea are și ea legată un ornament în formă de frunze, locul de veci al regretatei actriței fiind unul care se deosebește față de celelalte.

ADVERTISEMENT

Tatiana Iekel, prima soție a actorului Florin Piersic. Motivul separării

Tatiana Iekel și Florin Piersic s-au căsătorit în anul 1960, un an mai târziu actrița anunțând că este însărcinată. Fiul lor, Florin Piersic Junior, a urmat aceeași carieră ca și renumiții săi părinți.

Cuplul s-a despărțit în anul 1974, regretata actriță spunând la un moment că artistul era mereu îndrăgostit de colegele cu care juca pe scenă, de aceea a pus punct mariajului.

ADVERTISEMENT

„Era un crai veșnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărțim”, a povestit în urmă cu ani buni Tatiana Iekel, potrivit click.ro.

Ulterior, actorul s-a însurat cu actrița de origine maghiară Anna Széles, pe care a cunoscut-o în autobuz. În 1975 s-au căsătorit, iar în 1976 a venit pe lume fiul lor, Daniel. Divorțul s-a produs în 1985.

Din 1993 Florin Piersic este căsătorit cu o contabilă pe nume Anna Torok, pe care a cunoscut-o în 1986, într-un avion. Relația lor decurge perfect normal și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”