Life

Ce a apărut la priveghiul lui Costin Mărculescu. Toți și-au făcut cruce

12.06.2020 | 09:55
Ce a aparut la priveghiul lui Costin Marculescu Toti siau facut cruce
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a fost mereu o prezență veselă și pusă pe șotii oriunde mergea, oamenii prezenți la priveghiul său rămânând uimiți de o întâmplare. După ce preotul de la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” a sfințit mâncarea, pe masă și-a făcut simțită prezența… un porumbel.

Ce semn a apărut la priveghiul lui Costin Mărculescu. E vorba de o pasăre

Mara Bănică, Oana Roman și alte persoane apropiate regretatului actor Costin Mărculescu au rămas uimite de prezența unui porumbel care și-a făcut apariția la priveghiul acestuia, la scurt timp după ce preotul a sfințit bucatele de pe masă. Toți și-au făcut cruce, mărturisind că nu au mai văzut așa ceva până acum.

ADVERTISEMENT

Porumbelul s-a așezat liniștit în mijlocul mesei, pe o farfurie, preotul declarând că nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Părintele a mărturisit că au mai venit păsări și alte dăți, însă niciodată un porumbel, acesta simbolizând sufletul omului care pleacă din această lume liber și împăcat. Vezi video AICI!

Cum au reacționat persoanele prezente la priveghiul actorului

Imaginile cu porumbelul care stă nestingherit în mijlocul mesei au fost surprinse de toți cei prezenți la priveghiul regretatului actor care a murit la 50 de ani. Lumea și-a făcut cruce, mai ales că porumbelul a venit după ce preotul a sfințit mâncarea de pe masă.

ADVERTISEMENT

„N-am văzut așa ceva, el este, este sufletului lui”, a fost reacția Oanei Roman. „Ăsta e el care nu putea să stea niciodată departe, nu știți cu toții, că toți îl cunoaștem” este replica unui bărbat de la priveghiul lui Costin Mărculescu.

„Părinte nu a venit niciodată un porumbel aici? Doamne, e incredibil”, spun alte voci, printre care și cea a jurnalistei Mara Bănică. Porumbelul zboară la un moment dat, dar nu iese din încăpere, ci pare că stă pe margine pentru a-i vedea mai bine pe cei strânși la priveghi.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică și Oana Roman, despre actorul Costin Mărculescu

„Pentru cei care doresc îi aducă un omagiu lui Costin Marculescu, este depus la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Astăzi începând cu orele 18.00 se vor citi Stâlpii.

Înmormântarea avea loc sâmbăta, la 13.00, la cimitirul Reînvierea. Dumnezeu te ierte și te odihnească în pace, Costin!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Oana Roman a mărturisit în mediul online că îl invita mereu pe Costin Mărculescu la petreceri pentru că era întotdeauna cu zâmbetul pe buze, glumea, râdea și se simțea bine.

„Nu lipsea de la nici o petrecere pe care o făceam. Îl invitam mereu pentru că era sarea si piperul. Glumea, cânta și se simțea bine. E greu să conștientizez că nu mai e! Drum lin acolo sus prietene!”, a spus soția lui Marius Elisei.

LA FRUMOSUL RESTAURANT ACAPULCO din Pantelimon al prietenului nostru solistul FLORIN GRIGORE le cănt amicilor mei Viorel Lis fost Primar al Capitalei și îndrăgitului căntărèț Gazi Demirel

Posted by Costin Mărculescu on Thursday, April 11, 2019

ADVERTISEMENT
Tags: