Life

Ce a apărut pe contul Monicăi Odagiu la o săptămână de la accidentul grav în care a fost implicată. “Mi se pare crunt, inuman”

Ce a apărut pe contul Monicăi Odagiu, la o săptămână de la accidentul cumplit în care a fost implicată. Mesajul unei utilizatoare.
17.04.2023 | 18:30
Ce a aparut pe contul Monicai Odagiu la o saptamana de la accidentul grav in care a fost implicata Mi se pare crunt inuman
Ce a apărut pe contul Monicăi Odagiu, la o săptămână după accidentul în care a fost implicată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La o săptămânână după accidentul grav în care a fost implicată în București, pe contul Monicăi Odagiu au apărut, pe lângă mesajele de susținere din partea internauților, și unele reacții mai răutăcioase. Unii utilizatori o consideră pe artistă vinovată pentru cele petrecute. Cineva a sărit în apărarea actriței.

Ce a apărut pe contul Monicăi Odagiu la o săptămână de la accidentul grav în care a fost implicată

Cu o săptămână înainte de Paște, pe 9 aprilie, Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident de mașină, în urma căruia un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața. Actrița și cântăreața în vârstă de 26 de ani a trecut prin momente grele, dar a postat, la puțin timp după tragedie, un mesaj prin care le-a oferit fanilor câteva explicații cu privire la accident.

ADVERTISEMENT

Monica Odagiu și-a exprimat regretul în legătură cu moartea tânărului. Vedeta a mai spus că nu are nicio vină și că nu va uita niciodată ceea ce s-a întâmplat. Tânăra a trecut momente foarte grele și abia a găsit cuvinte pentru a avea o reacție.

Artista a mai spus că a fost pusă în fața unei situații în care nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia petrecută. Din imaginile apărute de la accident, se poate vedea cum bărbatul s-a aruncat în fața mașinii, iar vedeta nu a mai avut ce face. Totul s-a petrecut foarte repede. Totodată, aceasta ia-a rugat pe fani să lase autoritățile să se ocupe de acest caz.

ADVERTISEMENT

Ce a scris o utilizatoare despre criticile primite de Monica Odagiu după accident

După accident și după mesajul postat de fosta concurentă de la Te cunosc de undeva, aceasta a primit susținere din partea multor internauți. Pe de altă parte, au existat și persoane care au criticat-o după această tragedie.

O utilizatoare a fost revoltată de criticile primite de Monica Odagiu. Aceasta speră ca sora ei mai mare, Ana, să șteargă comentariile haterilor. Internauta nu înțelege de ce vedeta este pusă la zid de oameni după accidentul provocat.

ADVERTISEMENT

“Sper din suflet ca sora ta să intre pe profil și să șteargă comentariile tuturor inteligenților de aici. Mi se pare crunt că după ce vei avea această întâmplare pe conștiință toată viața să mai vină și acești necunoscuți să judece. Nici măcar nu le pot dori lor să treacă prin ce treci tu.

Bineînțeles, este crunt pentru cel care și-a pierdut viața și pentru apropiații săi, însă cu e ca și cum ai făcut vreun gest intenționat. Cred că în niciun caz, nimeni nu își dorește să conducă duminica și să facă un accident mortal.

ADVERTISEMENT

Mi se pare crunt ă fii pusă la zid și inuman. Niciunui om nu ar trebui să i se îngăduie să trăiască cu această povară pe umeri. Condoleanțe familiei celui pierdut, iar ție putere să te împaci cu tine”, a scris o internaută în secțiunea de comentarii, notează wowbiz.ro.

De la momentul producerii accidentului, Ana Odagiu nu a oferit nicio declarație în legătură cu cele întâmplate. În ultimul timp, postările sale de pe rețelele sociale au avut legătură doar cu proiectele profesionale.

Prietenii bărbatului care a murit în urma impactului nu o consideră pe artistă vinovată pentru accident. Aceștia sunt de părere că Alexandru ar fi consumat mult alcool la o petrecere și ar fi fost amețit.

ADVERTISEMENT
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat...
De ce a murit, de fapt, marele actor Costel Constantin. Cum au arătat ultimele ore din viața maestrului
O idee de 200 de lei în câteva minute. S-a umplut de bani...
O idee de 200 de lei în câteva minute. S-a umplut de bani în timp record
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă