Life

Ce a apărut pe pagina de Instagram a Andreei Esca. Era de așteptat să se întâmple asta

14.07.2020 | 08:20
Ce a aparut pe pagina de Instagram a Andreei Esca Era de asteptat sa se intample asta
ADVERTISEMENT

În ultimele zile, în spațiul media din România au apărut tot mai multe zvonuri și informații pe surse conform cărora vedeta ProTV, Andreea Esca, ar fi infectată cu COVID-19.

Inclusiv televiziunea a anunțat oficial cazuri de infectare în rândul angajaților, însă nu a specificat vreun nume de jurnalist.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește, Andreea Esca nu a avut încă nicio reacție pe această temă, ea preferând doar să posteze o imagine pe contul ei de Instagram.

Imaginea apărută pe pagina de Instagram a Andreei Esca

Duminică, 12 iulie, în ziua în care presa vuia deja pe tema posibilei infectări a vedetei, pe contul său de Instagram, Andreea Esca a postat o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel.

ADVERTISEMENT

În foarte scurt timp, imaginea postată de prezentatoarea Știrilor ProTV a strâns aproape 9.000 de like-uri, dar și numeroase reacții din partea fanilor care i-au transmis cuvinte frumoase și au încurajat-o.

Pe de altă parte, unii internauți care o urmăresc pe vedetă au criticat-o pentru faptul că a participat la petrecerea de pe plajă în starea de alertă și fără să respecte regulile de igienă și distanțare fizică.

ADVERTISEMENT

”Dacă e adevărat, sper să te vindeci cât mai repede, să revii sănătoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult în timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!”, a încurajat-o un fan.

Fanii Andreei cer lămuriri din partea acesteia

În paralele cu mesajele pozitive, de încurajare, poza Andreei Esca a adunat și multe întrebări și chiar mesaje critice pe fondul acestor zile de incertutudine.

ADVERTISEMENT

Un fan este de părere că jurnalista și-ar fi pierdut credibilitatea în urma ultimelor evenimente: ”Din păcate, ai marcat un mare minus la capitolul credibilitate… păcat...”.

Iar altul îi cere o ieșire publică lămuritoare pe tema mult discutatei infectări “Eu cred că ar fi cazul să faci o declarație. Sunt prea mulţi oameni care cred în tine şi pe care îi dezamăgeşti acum. Fii sinceră cum ai fost mereu. Rămâi aşa cum te ştim.

Tăcerea ta va lăsa urme şi în fond nu e nici o ruşine. Mai ruşinos e să taci”, a fost unul dintre comentariile pe care Andreea Esca le-a primit la ultima postare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT