ADVERTISEMENT
News

Ce a căutat Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei! Cu cine s-a pozat senatoarea

FANATIK îți spune ce a căutat senatoarea Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei!
Autor: Alexandru Năstase | 12.06.2021 | 17:46
Ce a căutat Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei! Cu cine s-a pozat senatoarea
Diana Șoșoacă a mers la Ambasada României. Sursa foto - facebook

Diana Șoșoacă a făcut o vizită la Ambasada Rusei de la București cu ocazia unui eveniment organizat de această instituție.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a ezitat o clipă și a făcut o poză cu un corespondent Sputnik, principalul site de propagandă al Moscovei.

Ce a căutat Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei din București!

Mai exact, Diana Șoșoacă a participat la recepția oficială cu ocazia sărbătorii Ziua Rusiei. Ea a discutat îndelung cu Dragoș Dumitriu de la Sputnik, cu care s-a și pozat.

ADVERTISEMENT

Sputnik este cunoscut pentru finanțarea pe care o primește din partea Federației Rusiei și pentru mesajele de propagandă și știri false.

Vă readucem aminte și că Senatul a respins de curând, în şedinţă secretă, contestaţia făcută de către Diana Şoşoacă la sancţiunea pe care i-a aplicat-o forul legislativ şi prin urmare este menţinut avertismentul scris pe care l-a primit senatoarea.

ADVERTISEMENT

Soluţionarea contestaţiei a fost făcută cu votul majorităţii senatorilor prezenţi. Pe 26 aprilie, Diana Şoşoacă a primit un avertisment scris şi ea nu mai poate reprezenta Senatul în relaţiile interne şi externe pentru un interval de trei luni.

Pe 28 aprilie, ea anunţa că va contesta decizia Biroului permanent al Senatului, iar sancţiunea primită creează „un precedent periculos” care deschide calea unei dictaturi.

ADVERTISEMENT

„Este pentru prima oară când unui senator în istoria postdecembristă i se atrage atenţia cu privire la declaraţii şi opinii politice.

Această solicitare a grupului PNL a fost adresată grupurilor politice şi nu Biroului permanent, deci s-a încălcat procedura.

ADVERTISEMENT

Acum se începe sancţionarea parlamentarilor care critică partidele de guvernare. Ceea ce s-a întâmplat în cazul meu este un precedent periculos.

Această sancţiune, raportată la declaraţii şi opinii politice, încalcă dispoziţiile constituţionale şi ale Statutului parlamentarilor şi deschide calea unei dictaturi.

ADVERTISEMENT

O s-o contest. Am 15 zile la dispoziţie. Numai o dictatură este deranjată de persoanele care o critică”, a afirmat Diana Şoşoacă atunci la Parlament.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!