Life

Ce a căutat Ștefan Ciuculescu de la Survivor România în platoul Bravo, ai stil: „Am contribuit și eu”

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a dat de muncă grea în pregătirile pentru noul sezon Bravo, ai stil Celebrities.
08.09.2021 | 13:57
Ce a cautat Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania in platoul Bravo ai stil Am contribuit si eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Ștefan Ciuculescu, fost concurent la Survivor România, a dat buzna pe platourile de filmare de la Bravo, ai stil și nu pentru o defilare, ci pentru a pune osul la treabă.

Sportivul i-a luat locul lui Cătălin Cazacu în emisiunea „Muncă grea” de pe Youtube, după ce acesta a devenit concurent la Splash, vedete la apă, show difuzat în weekend de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Rolul lui este să presteze tot felul de meserii care îi sunt străine. În cel mai recent episod difuzat de canalul de Youtube theXclusive, Ștefan le-a prezentat internauților desfășurarea de forțe din spatele emisiunii Bravo, ai stil.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a pus osul la treabă în reconstruirea platoului Bravo, ai stil

Fostul concurent de la Survivor România a făcut cunoștință cu echipa care nu se vede pe micul ecran. Echipă care duce 90% din greul emisiunii.

ADVERTISEMENT

De la cabluri, lumini, sunet, până la gestionarea din butoane a imaginilor și a graficii din platou ori a celei care se vede pe micul ecran, în realizarea emisiunii se muncește mai mult decât își imaginează telespectatorii.

Ștefan a ajutat la pregătirea platoului, a panoului cu leduri, a scenei și nu numai. Cu ajutorul contribuției sale, platoul Bravo, ai stil a revenit la viață după o absență de câteva luni.

ADVERTISEMENT

„Am contribuit și eu puțin. Important: am pus puțin mânuța la realizarea unui show pe care voi îl vedeți așa cum se prezintă acum. Fetele ar trebui să îmi fie recunoscătoare mie că pot sta pe un asemenea platou.

În acest platou cred că avem în total… mai multe camere decât încap într-un bloc”, a mărturisit Ștefan Ciuculescu la final, în timp ce fetele probau pentru defilare.

ADVERTISEMENT

Un singur aparat din 200 folosite pentru emisiune consumă curent de 1.000 de lei pe lună

Pentru rezultatul final al imaginii care apare pe televizor se folosesc cel puțin 200 de aparate care consumă curent electric. Investiția pentru această producție este una titanică. Închipuiți-vă că un singur astfel de aparat ar aduce o factură de aproximativ 1.000 de lei pe lună unui consumator casnic.

Echipamentul fără de care show-ul nu ar fi posibil ajunge undeva la 3.500 de kilograme. Sunt doar câteva dintre datele care arată amploarea din spatele show-ului de televiziune.

Competiția Bravo, ai stil revine de astăzi, 8 septembrie 2021, de la ora 22:30, la Kanal D. 9 celebrități feminine se vor lupta pentru a demonstra că sunt cele mai stilate și rafinate din România.

ADVERTISEMENT