Life

Ce a consternat-o pe Oana Roman după moartea Reginei Elisabeta. Vedeta nu s-a putut abține

Oana Roman i-a tras de urechi pe cei care au făcut glume pe seama morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
11.09.2022 | 12:50
Ce a consternato pe Oana Roman dupa moartea Reginei Elisabeta Vedeta nu sa putut abtine
Oana Roman, fostă prezentatoare tv. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a rămas siderată după ce a citit anumite comentarii în mediul virtual legate de trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a.

Oana Roman, critici pentru cei care au făcut glume pe seama morții Reginei Elisabeta

Fosta prezentatoare tv nu s-a putut abține să nu-i pună la colț pe oamenii care au făcut glume pe seama morții Reginei. Vedeta a comentat subiectul numărul unu de câteva zile încoace, criticându-i pe cei care și-au exprimat părerile făcând ”bășcălie”.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a scris că a observat foarte multă prostie și ignoranță în rândul anumitor internauți care au spus ce aveau în cap despre decesul Reginei. Fiica fostului premier al țării, Petre Roman, a zis că glumele făcute în spațiul public online arată incapacitatea unora de a realiza importanța pe care Elisabeta a II-a a avut-o în istorie.

Apoi, Oana a ținut să le ofere o lecție de istorie, în stilul ei caracteristic, tuturor celor care n-au auzit încă de domnia Reginei Elisabeta și de cât de reprezentativă a fost șederea ei pe tron.

ADVERTISEMENT

„M-a șocat ignoranța și prostia. Am văzut glume sau postări moralizatoare a unor oameni care, practic, e clar că habar nu au despre aces om nimic în istoria lumii”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Și-a făcut datoria până în ultimul moment”

„Este un monarh care nu a derapat niciodată. A făcut tot ce i-a stat în putință ca să-și îndeplinească bine și impecabil rolul pe care l-a avut până în ultima zi. Cu 24 de ore înainte să moară ea a învestit noul prim-ministru al Marii Britanii. Și-a făcut datoria până în ultimul moment”, este o altă observație făcută de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Ex-realizatoarea de televiziune este foarte prezentă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. În mediul online, fata lui Petre Roman comentează o serie de subiecte, indiferent de domeniu. Acolo expune și ultimele noutăți din viața ei personală și profesională.

De curând, aceasta le-a dat o veste bună admiratorilor care se întrebau în ce stare de sănătate mai este mama ei, Mioara. Oana a anunțat ieri că aceasta urmează să fie externată din spital.

ADVERTISEMENT