Life
notix pixel id

Ce a consumat, de fapt, Margherita înainte de accident. Ioniță de la Clejani a făcut dezvăluirea

26.05.2020 | 11:27
Ce a consumat, de fapt, Margherita înainte de accident. Ioniță de la Clejani a făcut dezvăluirea
Ioniță de la Clejani susține că Margherita nu s-a drogat. Sursa foto: capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani a apărat-o pe Margherita, fiica lui, intervenind în direct într-o emisiune de la Antena 1 unde a făcut noi dezvăluiri despre ce s-a întâmplat cu vedeta înainte de accidentul pe care l-a produs, care putea fi fatal.

Ioniță de la Clejani susține că Margherita nu s-a drogat. Ce fel de pastile a luat

Acuzată că a condus sub influența drogurilor, Margherita a devenit personajul numărul unu din weekend-ul trecut și continuă să fie în centrul atenției pentru că nu se știe foarte clar ce s-a întâmplat, de fapt, cu cântăreața.

Ioniță de la Clejani a declarat la Xtra Night Showfiica lui a consumat medicamente de slăbit și că este deranjat de faptul că nimeni nu a luat în calcul că efectiv i s-a făcut rău la volan.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai spus că a început o investigație pe cont propriu pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fata lui și asta deoarece are multe semne de întrebare.

„A vorbit cu mine sincer. De ce i s-a întocmit dosar penal?”

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă”, a declarat Ioniță.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus lăutarul.

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a continuat Ioniță.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri