Life

Ce a consumat Margherita de la Clejani în ziua accidentului? Testul toxicologic este gata

10.07.2020 | 18:41
Ce a consumat Margherita de la Clejani in ziua accidentului Testul toxicologic este gata
ADVERTISEMENT

Pe 23 mai 2020, Margherita de la Clejani revenea pe primele pagini ale ziarelor de tip tabloid după accidentul provocat pe strada Norilor din Capitală, în timp ce se afla, cel mai probabil, sub influența substanțelor interzise.

De altfel, polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au observat că fiica îndrăgiților interpreți de muzică lăutărească avea un comportament cel puțin neobișnuit, motiv pentru care au decis să o conducă la IML pentru o serie de teste.

ADVERTISEMENT

Gurile rele spun că bruneta ar fi consumat, de fapt, heroină, drog extrem de periculos care provoacă dependență, însă totul a rămas la stadiul de zvon până acum, când medicii legiști au obținut rezultatul testului toxicologic.

Emoții pentru Margherita de la Clejani. Va afla în curând rezultatul testului toxicologic

De acesta depinde cursul anchetei în dosarul în care Margherita este acuzată de conducere sub influența substanțelor interzise. Dacă va fi găsită vinovată, fata Clejanilor riscă să ajungă în spatele gratiilor. Familia i-a angajat un avocat și speră ca totul să se termine cu bine cât mai curând, chiar dacă testul făcut în urmă cu două luni a fost pozitiv.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că medicii legiști au deja rezultatul, el nu a fost transmis polițiștilor și nici Margheritei de la Clejani. Convins de nevinovăția fiicei sale, Ioniță susține că rezultatele analizelor de sânge recoltate și trimise Institutului de Medicină Legală vor demonstra că aceasta nu s-a urcat drogată la volan în ziua accidentului.

Voi plăti eu pentru ca testul de la INML să iasă cât mai repede. Eu voi face public rezultatul imediat după ce-l voi afla”, a promis soțul Vioricăi de la Clejani în urmă cu două luni. Se pare că s-a răzgândit între timp, în condițiile în care rezultatele au venit după atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani este convins de nevinovăția fiicei sale

Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție.

Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo. Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbitul.

ADVERTISEMENT

Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred”, a declarat Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT
Tags: