Life

Ce a convins-o Pavel Bartoș să facă pe Andreea Esca: „Eu sunt un norocos”

Ce a convins-o Pavel Bartoș să facă pe Andreea Esca. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că este foarte norocos.
23.11.2022 | 00:33
Ce a convinso Pavel Bartos sa faca pe Andreea Esca Eu sunt un norocos
Ce a convins-o Pavel Bartoș să facă pe Andreea Esca. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș estte foarte mândru de reușita lui și anume că a convins-o pe Andreea Esca să participe la un film!

Ce a convins-o Pavel Bartoș să facă pe Andreea Esca

Andreea Esca face parte din distribuția personajelor din filmul Ramon, unde Pavel Bartoș nu este numai actor, ci și producător.

ADVERTISEMENT

Acesta a convins-o pe Andreea Esca să facă parte din distribuție și să joace un rol, despre care nu a vrut să dea prea multe detalii, dorind ca oamenii să vină să vadă filmul la cinema.

„E foarte bine. Eu sunt un norocos, bine, am și muncit mult pentru aceste lucruri. Mă bucur că am parte de poate cele mai bune 2 show-uri din țară”, a spus prezentatorul TV pentru Playtech, vorbind despre Românii au talent și Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cum a convins-o Pavel Bartoș pe Andreea Esca să joace în film

Pavel Bartoș a ținut să precieze că toate rolurile au fost distribuite după un casting serios și niciun rol nu a fost dat „pe ochi frumoși”, așa că Andreea Esca chiar are un talent ascuns la actorie.

Prezentatorul de la emisiunea Românii au talent a ținut să precizeze că Andreea Esca a acceptat să joace în filmul Ramon pentru că are încredere în el, care este producătorul comediei, dar și în faptul că aceasta este de bună calitate.

ADVERTISEMENT

„Are încredere în mine, are încredere în regizor. Este un produs de bună calitate și tare îi mulțumesc că a avut încredere în mine, cum le mulțumesc și celorlalți colegi de platou.

De la Smiley, Selly, toți care au avut încredere în noi și au venit, Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Farcaș Bogdan, iată am și doi premianți de Gopo în distribuție, cum zice lumea este o “amestecătură” bună.

ADVERTISEMENT

Sunt actori tare buni, Elvira Deatcu, Carmen Tănase. Dacă stau să mă gândesc Gabriela Iliescu, un topmodel internațional, Alexandru Ion, am descoperit și o actriță tânără, Teona Stavarachi, adică e bine”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT